Răsturnare de situație! Laurențiu Reghecampf i-a trimis Anamariei Prodan mesajele în care este șantajat de Corina Caciuc VIDEO

Anamaria Prodan a revenit la podcastul lui Codin Maticiuc, unde a arătat mesajele primite de la Laurențiu Reghecampf în care antrenorul era șantajat de amantă ca să divorțeze de impresară

19 ian. 2022, 22:28
Răsturnare de situație! Laurențiu Reghecampf i-a trimis Anamariei Prodan mesajele în care este șantajat de Corina Caciuc VIDEO

Anamaria Prodan a revenit cu forțe noi și dovezi zdrobitoare la podcastul lui Codin Maticiuc, unde impresara a arătat toate mesajele primite de la Laurențiu Reghecampf, în care antrenorul era șantajat de Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, o forță a showbiz-ului românesc, a vorbit în primă fază despre faptul că într-un mariaj se întâmplă adesea ca cei doi soți să greșească unul față de celalălat, dar asta nu trebuie să afecteze familia și în niciun caz să o dezbine.

Răsturnare de situație! Laurențiu Reghecampf i-a trimis Anamariei Prodan mesajele în care este șantajat de Corina Caciuc

„Sunt și bărbați care greșesc, există și femei, greșim poate toți, DAR noi suntem doi oameni care au construit totul împreună, fără ajutorul nimănui. Chiar dacă ai o slăbiciune pentru aceste fete de oraș, nu ai cum să te faci de râs și să te arate lumea cu degetul, pentru că îți pui copiii într-o situație penibilă, ai patru copii, te pui într-o situație penibilă.”, a menționat Anamaria Prodan.

Reghecampf şi Corina Caciuc, schimb de mailuri incendiare. Cum îl presa amanta pe antrenor să divorţeze FOTO

Anamaria Prodan a dezmințit și zvonurile potrivit cărora ar fi bătut-o pe o fostă amantă a lui Laurențiu Reghecampf, o tânără pe nume, Florentina Raiciu. Impresara a spus că a aflat chiar de la Gigi Becali de relația soțului cu fosta amantă.

„Bat numai bărbați, puterile mi le măsor numai cu bărbații, niciodată cu femeile, că n-am cum vreodată. Nu m-aș fi înjosit în viața mea să mă duc să-i bat amantele lui Reghecampf. Pe ultima, era la botul calului în Dubai, stătea unde aveam și eu casă.

Mi-a zis Gigi Becali, Gigi este super relaxat, Gigi nu vorbește neacoperit niciodată. Am găsit numărul Florentinei, vorbea cu ea. Nu îl băga Raiciu în seamă pe el. Nici nu am văzut-o cum arată în realitate, pentru că îi era frică de mine. Pe actuala mi-a ținut-o și în casă. Am auzit de la fetele care fac alte activități în Dubai că este tovărașa lor și că numește „Gură de aur”. Am întrebat prietenii noștri comuni, patroni de hotel, restaurant și i-au dat mesaj „Vezi că nu este ce trebuie fata, du-te acas㔑, a menționat Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan arată mesajele în care Reghecampf este șantajat: „Hai că mă iei de proastă prea mult și mă enervezi”

Sexy-impresara a declarat că Laurențiu Reghecampf i-a trimis toate mesajele primite de la amanta Corina Caciuc, inclusiv cele în care tânăra îl șantaja pe antrenor ca să divorțeze de Anamaria Prodan.

Reghecampf, făcut praf de Anamaria Prodan după apariţia mail-urilor şocante dintre antrenor şi Corina Caciuc! „Îmi e milă, silă și jenă! Să-i fie rușine că încă trăiește și respiră!”

„Să ajungi să te șantajeze, să-ți dea mii de mesaje un gen de femeie așa, chiar dacă era câștigătoare de Oscar tot nu eram de acord să mă deranjeze una ani de zile și să-mi șantajeze bărbatul „Dacă nu-mi dai acte de divorț, nu te…Am toate discuțiile de la Reghecampf și ce-i spune domnișoara „Hai că mă iei de proastă prea mult și mă enervezi”, cred că Reghecampf mințea, îi spunea „Nu pot să divorțez acum” , probabil că în mintea lui el nu a vrut niciodată să divorțeze, dar cred că ea îl are cu ceva la mână, n-ai cum să decazi atât, atunci când toată România îți spunea. Ia uite ce spunea Reghecampf despre domnnișoară, că ea era o …..Eu prinsesem transferurile [de bani] către ea care erau făcute din conturile noastre ale familiei, către o femeie, o amantă care era prin Dubai.

Ca tu să te prezinți în fața familiei cu un mesaj de la o amantă pe care ai găsit-o prin Dubai și despre care toți prietenii tăi îți spun „Ai grijă că nu e ce trebuie” și tu să accepți un limbaj „Îmi cer iertare, mă pun în genunchi și te s** dacă îmi citești divorțul de Prodanca”

Cum să accepți tu ca bărbat așa ceva, înseamnă că ești ultimul om, atunci vezi cine este de fapt femeia de lângă tine, ea este reflecția ta în oglindă.” a declarat Anamaria Prodan


loading...
Partenerii noștri