Răsturnare de situaţie! Motivul pentru care iubitul Danielei Crudu nu va mai ajunge la audieri

Iubitul bătăuș al Danielei Crudu nu va mai ajunge luni la audieri. Bărbatul de origine croată trebuia să se prezinte la secția de poliție pentru a da explicații despre incident, însă din cauza faptului că vedeta nu a depus plângere, acesta nu trebuie să mai vină. De asemenea, Daniela Crudu a obținut un ordin de protecție de 5 zile în urma declaraţiilor date de pe patul de spital, chiar dacă nu a depus plângere împotriva agresorului.

RomaniaTV.net
10 feb. 2020, 07:11
Răsturnare de situaţie! Motivul pentru care iubitul Danielei Crudu nu va mai ajunge la audieri

Daniela Crudu a fost bătută de iubitul său, un milionar croat. Cruduţa a sesizat poliția, duminică, la ora 5:30. Vedeta a refuzat până acum să depună plângere împotriva agresorului.

Poliţia confirmă că iubitul a bătut-o pe Daniela Crudu

La data de 09 februarie a.c., în jurul orei 5:30, Secția 25 Poliție a fost sesizată prin apel 112 de către o femeie, de 30 de ani, cu privire la faptul că este agresată fizic de iubitul ei. Polițistii sosiți la fața locului, au luat legătura cu persoana vătămată care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment”, informează Poliția Capitalei.

Citeşte şi: S-A AFLAT! Care este adevăratul motiv pentru care Daniela Crudu a fost bătută crunt de iubit. Sora vedetei spune tot

Între timp, surse din anchetă susţin că scandalul a început de la niște mesaje. Fosta asistentă se pare că îl înşela pe croat, acesta văzând-o atunci când conversa cu un alt bărbat. Croatul ar fi luat foc şi ar fi lovit-o violent pe Cruduţa. Bruneta a ajuns de urgență la spital cu nasul spart, traumatism cranio-facial și o entorsă la gleznă.