Război transatlantic în showbiz! Bianca Drăguşanu reacţionează la predicţiile lui Harra: „Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ţi dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista”

În urmă cu câteva zile, clarvăzătoarea Carmen Harra a afirmat că relația de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu va rezista prea mult timp și că cei doi urmează să se despartă în viitorul apropiat. Din acest motiv, Bianca Drăgușanu decide să reacționeze.

20 iun. 2022, 09:17
Război transatlantic în showbiz! Bianca Drăguşanu reacţionează la predicţiile lui Harra: „Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ţi dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista”

Bianca Drăguşanu nu a putut să treacă uşor cu vederea spusele lui Carmen Harra și i-a oferit o replică acidă la previziunilor ei, deşi i-a cam dat dreptate cu privire la relaţia cu Gabi Bădălău. Iată ce mesaj a primit Carmen Harra din partea Biancăi Drăgușanu.

„Eu nu cred în previziuni, eu cred doar în Dumnezeu. Aș ruga-o să nu își mai dea cu părerea despre viața mea. Să vorbească despre cine vrea, nu despre mine. Ea e o femeie elegantă, cochetă, o admir, dar să își vadă de treaba ei, că nu mă interesează ce spune. Nu trebuie să fii clarvăzătoare să-ți dai seama că dacă eu mă cert cu partenerul des nu va rezista. Eu o sfătuiesc pe doamna Harra să-și îndrepte atenția spre altcineva, că viața mea e prea minunată. De altfel, o admir și o stimez. Mi se pare că e foarte frumoasă și cochetă, dar pe mine nu mă interesează să aflu detalii despre mine. Viitorul mi-l fac eu.”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Carmen Harra a prezis că Bianca Drăgușanu și iubitul ei nu vor rămâne împreună

Carmen Harra a fost foarte dură la adresa Biancăi Drăgușanu în ceea ce privește relația afaceristul, din cauza problemelor din trecut pe care Bianca încă nu și le-a rezolvat. Recent, Bianca s-a împăcat cu iubitul ei, după ce l-ar fi iertat pentru escapada pe care a avut-o la petrecerea burlacilor a lui Florin Salam.

Carmen Harra, previziuni teribile despre relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Nu prea dau șanse”
În seria ei de predicții despre vedetele care sunt pe buzele tuturor românilor în acest moment, Carmen Harra a luat-o în vizor și pe Bianca Drăgușanu. În viziunea lui Harra, Bianca are soarta împotriva ei și totul pornește din trecut, de la relațiile nereușite ale fostei asistente TV cu bărbații din viața ei.

„A fost vreun bărbat, până acum, pe care l-a ținut Bianca cu adevărat? Ea a avut o șansă, la un moment dat, să aibă un bărbat bun în viața ei, care este tatăl copilului ei. A pierdut șansa asta și a rămas cu niște karme, foarte profunde, nerezolvate, iar karmele astea se reflectă în relațiile ei următoare.

Carmen Harra, noi previziuni despre divorţul anului: „Andra şi Cătălin Măruţă nu sunt suflete-pereche, ea va genera despărţirea”
Nu prea îi dau șanse! Aș vrea să-i dau șanse! E o fată frumoasă, o fată drăguță, o fată care a luptat să ajungă unde a ajuns, dar nu-i dau șanse cu Bădălău din foarte multe puncte de vedere. Este o relație temporară. Este o relație în care, din nefericire, face aceleași greșeli pe care le-a făcut cu Victor Slav, pe care le-a făcut și cu alții înainte. Nu are nici susținere în relația asta. Relația asta merge pe ceea ce se numește chimie, dar chimia dispare! Vine un moment în care chimia nu mai funcționează. Relația asta nu are fundația să meargă în viitor!”, a comentat Carmen Harra în emisiunea „Online Story”, prezentată de Cornelia Ionescu.