Razie de amploare în Capitală. 150 de echipaje de poliţie în trafic. Câte amenzi au fost date VIDEO

O acţiune de amploare a poliției a avut loc sâmbătă noapte în Capitală. 150 de echipaje au ieșit în stradă pentru a-i prinde pe șoferii vitezomani sau care conduc sub influenţa alcoolului sau a drogurilor. Agenții au mers însă și în cluburi, pentru a verifica dacă acestea au toate avizele de funcționare. Unul dintre localurile controlate a fost închis.

14 feb. 2016, 06:37
Razie de amploare în Capitală. 150 de echipaje de poliţie în trafic. Câte amenzi au fost date VIDEO

292 de amenzi de circulaţie au fost date, în noaptea de sâmbătă spre duminică, de Brigada Poliţiei Rutiere, în Capitală. De asemenea, au fost reţinute trei permise de conducere şi au fost retrase patru certificate de înmatriculare auto. Intersecţiile importante din Capitală au fost împânzite de filtre ale poliţiei. Agenții au oprit mașinile în trafic și au găsit mai mulți șoferi care conduceau sub influența alcoolului. Au prins repede și un tânăr care se drogase. Cu tupeu, acesta fuma chiar la volan.

Drogurile au fost găsite în portiera maşinii.

„Cainele a semnalat mirosul specific in portiera stanga fata a fost gasit un pahet de tigari care continea si cantitate de substanta vegetala cu miros specific de canabis”, spus un reprezentant al poliţiei, potrivit România TV.

Nici cluburile nu au scăpat de controale, polițiștii au cerut avizele de funcționare. Unul din localuri nu le avea pe toate și a fost închis.

În timpul raziilor, petrecăreții au fost nevoiți să aștepte pe la uși. Polițiștii avertizează că vor organiza astfel de controale în fiecare weekend.

 

Citeşte şi Situaţie îngrijorătoare privind consumul de DROGURI. Tot mai mulţi copii ajung pe mâna medicilor