Răzvan Fodor a avut probleme cu fiica lui după întoarcerea din Asia Express: „A dezvoltat nişte ticuri anxioase”

După întoarcerea din Asia Express, Răzvan Fodor a dezvăluit că fetiţa lui a fost cea mai afectată de plecarea lui în concurs. Lipsa tatălui ei din sânul familiei pentru o perioadă atât de mare a fost imposibil de înțeles pentru Diana, motiv pentru care a dezvoltat o serie de ticuri anxioase.

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 07:44
Răzvan Fodor a avut probleme cu fiica lui după întoarcerea din Asia Express: „A dezvoltat nişte ticuri anxioase”

Răzvan Fodor şi Sorin Bontea formează una dintre cele mai amuzante echipe din show-ul de televiziune Asia Express. Cei doi s-au confruntat cu multe provocări atât în concurs, cât şi la întoarcere. Dacă Sorin a avut parte de mai multă înţelegere din partea copiilor, dat fiind faptul că aceşti sunt deja destul de mari încât să înţeleagă, se pare că Răzvan a întâmpinat dificutăţi cu fiica sa, Diana. 

„Deși Irina și cu mine am încercat să îi explicăm ce aventură o să trăiască tati și cu câte poveșți o să vină acasă, Diana nu a încasat prea bine perioada asta lungă de separare. Ba, la un moment dat, a dezvoltat și niște ticuri anxioase care au trecut însă imediat ce m-am întors acasă”, a spus Fodor.

Citeşte şi: CASTIGATOR ASIA EXPRESS 2020. Cel mai bine păzit secret. Cine a câştigat premiul de 30.000 de euro?

Din fericire, toate problemele au fost eliminate în momentul în care s-au strâns, din nou, în brațe, după două luni în care nu s-au văzut.

Aventura în căutarea comorii a sudat o prietenie indestructibilă între Răzvan şi Sorin, dat fiind că toți cei dragi ai lor erau în țară și le duceau lipsa.

„Între noi doi a fost o camaraderie la alt nivel. Nu vreau să se supere nevastă-mea, dar pentru aproape două luni, a fost jumătatea mea perfectă.”, a mărturisit Fodor pentru Viva.

Citeşte şi: Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, cadou pentru Bontea şi Fodor, după ce au fost eliminate de la Asia Express

Chiar dacă înainte să accepte provocarea de a pleca în Asia, a fost destul de reticent, din cauza ideii că va fi departe de familie, fără posibilitatea de a lua legătura cu soția și fiica sa, Răzvan Fodor a mărturisit că ar mai repeta experiența de pe „Drumul Comorilor”, fără doar și poate.

„Fără doar și poate aș spune din nou Da provocării Asia Express, dacă ar trebui să o iau de la capăt, deși a fost extrem de greu.”, a completat jumătatea echipei „Reactoarele”.