Reacţia incredibilă a lui Kamara după ce au apărut pozele în care se săruta cu iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Kamara a reacţionat după ce a ieşit la iveală idila dintre el şi Corina Caciuc, actuala iubită a lui Laurenţiu Reghecampf.

21 nov. 2021, 00:11
Reacţia incredibilă a lui Kamara după ce au apărut pozele în care se săruta cu iubita lui Laurenţiu Reghecampf

Imaginile cu sărutul pasional din Kamara şi Corina Caciuc au stârnit imaginile. Deşi au ieşit la iveală abia acum, fotografiile cu actuala iubită a antrenorului Laurențiu Reghecampf sunt din perioada în care tânăra încă nu apelase la operaţiile estetice.

În perioada adolescenţei, Corina Caciuc ar fi avut o relaţie cu Kamara de la Alb-Negru, în perioada în care nu era căsătorit.

Kamara a oferit o primă reacţie referitor la idila pe care ar fi avut-o cu Corina Caciuc.

„Nu vreau să dau nicio declarație, nu am nimic de zis. Nu vreau să intru în scandal cu nimeni, nu ma bag în casa nimănui”, a declarat artistul Kamara de la Alb-Negru, conform Impact.ro.

Corina Caciuc a fost filmată în timp ce îi făcea o serie de promisiuni lui Kamara. Nu este clar, însă, din ce an datează imaginile care scot la iveală noi detalii din viaţa actualei iubite a lui Reghe.

Citeşte şi: Corina Caciuc, noua iubită a lui Reghe, surprinsă sărutându-se pasional cu un alt bărbat celebru din România. Ce promisiuni i-a făcut: „Filmuleţul ăsta se va înregistra” VIDEO

După o căsnicie de 15 ani, Laurențiu Reghecampf a anunțat că divorțează de Anamaria Prodan. Mai mult, antrenorul antrenorul echipei CS Universitatea Craiova trăieşte o poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, tânăra care ar fi însărcinată în patru luni.

Reghe şi Corina Caciuc s-au cunoscut în Dubai, întrucât tânăra originară din Deva a locuit o perioadă acolo.

Divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf a ajuns şi în presa italiană

Între timp, divorțul răsunător dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a ajuns un subiect și în presa italiană. Impresara le-a vorbit jurnaliștilor italieni despre copilul lui Reghecampf cu amanta.

Citeşte şi: Anamaria Prodan l-a desfiinţat pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană! „Rușinea adusă familiei noastre este intolerabilă”


loading...
Partenerii noștri