Reacţia lui Cătălin Botezatu după ce Constantin Toma s-a sinucis. „Nu există cuvinte de consolare” FOTO

Cătălin Botezatu a aflat de moartea fotomodelului Constantin Toma. Tânărul s-a sinucis, lăsând un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut. Creatorul de modă a interacţionat cu modelul într-unul dintre show-urile lui!

31 oct. 2018, 11:07

Tânărul model, a cărui mamă este din Zambia, suferea în ultima perioadă de depresie, scrie viva.ro. Recent, acesta s-a certat cu iubita sa și nu a mai putut suporta prin care trecea, motiv pentru care și-a pus capăt zilele spânzurându-se.

Citeşte şi Cătălin Botezatu a vrut să-şi taie venele din dragoste. Mărturii cutremurătoare ale designerului

Prietenii tânărului, care au observat pasa proastă prin care trecea, au încercat în repetate rânduri să-l scoată din starea depresivă, dar nimic nu dădea semne, scrie Libertatea.

Aflând de moartea lui, Cătălin Botezatu a reacţionat. Designerul îl ştia pe Constantin deoarece tânărul lucrase o perioadă pentru el.

„Buna seara! Regret enorm faptul ca trebuie sa ne luam adio de la Constantin Toma. Am avut ocazia sa lucrez cu el si de fiecare data a dovedit ca este un spirit vesel, un om de echipa si un model profesionist.Sunt sigur ca toti cei care l-au cunoscut, sunt de acord cu mine! Transmit condoleante familiei, nu exista cuvinte de consolare pentru pierderea lor… Odihneasca-se in pace și Dumnezeul sa-l ierte!”, a scris Cătălin Botezatu pe Facebook.

Constantin Toma avea doar 24 de ani.