Reacția lui Gheboasă după ce a părăsit Survivor România: „Îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan!”

Gheboasă a decis să plece de la Survivor România 2023 pe 11 ianuarie, chiar dacă a fost votat de fanii show-ului să rămână în concursul de la Pro TV. Trapperul spune că nu s-a putut adapta în Republica Dominicană și a plecat din emisiune.

14 ian. 2023, 08:44

Gheboasă, artistul în vârstă de 21 de ani, a decis să părăsească emisiunea Survivor România și se se întoarcă acasă.  În ediția din 11 ianuarie, el a avut o surpriză, atuncii când fanii l-au votat să rămână în concurs, deși și-a dorit din tot sufletul să vină acasă la soția lui. Concurentul a spus că nu se simte deloc bine în Republica Dominicană.

Gheboasă a făcut parte din echipa Faimoșilor și este unul dintre cei mai în vogă artiști de trap din România, însă nu a putut face față provocărilor din concursul de supraviețuire de la Pro TV.

Recent, artistul le-a mărturisit fanilor săi de pe TikTok cât de greu i-a fost pe insula exotică, unde spune că a avut parte de experiențe care l-au marcat.

Citiți și: Cine este concurentul de la Survivor România care vrea să se întoarcă în țară: „Nu pot să mai stau aici!”

Gheboasă: „Trebuia să ne facem nevoile spate în spate!”

@alexas6113 #fyp #survivorgheboasa #gheboasaafugitdelasurvivor #gheboasa #survivor ♬ sunet original – andrei

„Am fugit din emisiune. Eu știam că dacă după emisiune, după consiliu, mă trimiteau iar în junglă, nu mă puteam să mă duc iar în junglă. Păi nu mâncam nimic, frate. Stăteam pe acolo pe jos și nu mâncam nimic. Erau acolo păinjeni. Mamă, m-a mușcat un păianjen de ureche, dar m-a stors doctora aia. Uite ce perciuni am, zici că sunt Elvis Presley. Foarte greu cu insectele alea acolo, cu mediul ăla de-a acolo.

Trebuia să ne facem nevoile spate în spate. Eu îmi făceam nevoile spate în spate cu Carmen Grebenișan sau cu Vica (n.r.Blochina). Mi-era și rușine. Mergeam prin pădure, ne vedeam c****ii unul altuia. Vorbesc pe față, nu mai vorbesc și nu mă mai ascund acum. Ne vedea c****ii unul la altul, ești nebun la cap? Ne făceam nevoile unii lângă alții, miroseam toți…Ce naiba vreți să vă mai zic? Nu puteam să mă obșnuiesc. De abia am prins și eu o lună, două, trei, patru de confort, să trăiesc și eu mai bine. Păi eu trebuia să merg la trei Survivor, ați înebunit la cap? Și acum când am mâncat și eu o familie de cozonac, am dat iar de Survivor? Nu mi-a convenit și am plecat de acolo. Aia e. Știu că dăunează la imaginea mea. Oricum nu aveam eu o imagine prea clean (n.r. curată). A dăunat la imaginea mea, dar cumva o să mă revanșez, pentru că puștii care mă iubesc, o să mă vrea la concerte în continuare. O să vrea să mă vadă în toate orașele în care o să mă duc anul ăsta, iar anul ăsta o să vă promit că Gheboasă o să rupă tot”, a mărturisit cântărețul pe TikTok.

Citiți și: Gheboasă a trăit o adevărată dramă. Artistul a făcut dezvăluiri cutremurătoare din copilărie: „Am fost în plasament, tata era la pușcărie, iar mama nu m-a vrut niciodată”