Reacţia uluitoare a părinţilor Danielei Crudu şi Mădălinei Pamfile, implicate în dosarul de prostituţie VIDEO

Şoc în familiile fetelor audiate în dosarul de prostituţie şi proxenetism. La aflarea veştii că fiicele lor au ajuns la poliţie, părinţii acestora au simţit că le fuge pământul de sub picioare. Cu toate acestea, fetele nu sunt la primele acuzaţii că şi-ar vinde trupul pe bani.

09 feb. 2015, 10:14
Reacţia uluitoare a părinţilor Danielei Crudu şi Mădălinei Pamfile, implicate în dosarul de prostituţie VIDEO

Lenuţa Roşca, mama adoptivă a Mădălinei Pamfile, a fost la un pas de infarct atunci când a aflat că fiica ei a fost dusă la poliţie.

„Doamne, îmi daţi o bombă care chiar că mă face să pic jos din picioare! Toţi banii pe care îi are sunt de la mine, ea n-a făcut nicio şmecherie. Ce poate să facă dacă copilul ăsta este întreţinut de mine, 99%? Doamne sfinte, fac infarct! Nici nu mai pot să respir, nici nu mai pot să vorbesc! E unicul meu copil, e floarea vieţii noastre. Nu fac nimic altceva decât să muncesc pentru acest copil„, a declarat la Cancan mama adoptivă a Mădălinei Pamfile.

În ceea ce-l priveşte pe tatăl Danielei Crudu, acesta îşi apără fiica, chiar dacă şi în trecut Daniela era cunoscută drept „asistenta milionarilor”. „Mânca-ţi-aş, nu ştiu nimic. Cine dracu a făcut prostia asta, Doamne iartă-mă!„, a spus tatăl Danielei Crudu.

Întrebat dacă Daniela i-a spus de plimbările pe care le-a făcut cu Ioan Neculaie în elicopterul său, Nelu Crudu a negat că ar şti ceva de la fata sa. „Nu ştiu nimic, dacă eu eram cu lucrul, cu una cu alta. Bine, a fost cu elicopterul, că a dat şi pe la televizor, şi ce e cu asta?„, a mai spus Nelu Crudu.

Citeşte şi: DOVADA că Daniela Crudu i-a fost „LIVRATĂ” patronului Braşovului, Ioan Neculaie

Acum trei ani, numele Danielei Crudu a fost vehiculat într-un alt mare scandal care a zguduit lumea mondenă. Este vorba despre dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, în care Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, era acuzată că este coordonatoarea unei reţele de prostituţie şi că asigura fete pentru bărbaţi celebri din România

Daniela a „recidivat” şi în scandalul cu tente sexuale în care principalul protagonist a fost Leo de la Strehaia. Acesta a declarat că i-a dat 10.000 de euro pentru o noapte de plăcere, însă Daniela i-a luat banii şi nu i-a oferit la schimb nimic. În urma mediatizării cazului, Cruduţa a rămas fără jobul de asistentă TV, dar i s-a dus faima în showbiz că cere bani pentru prestaţiile ei sexuale.

O femeie de moravuri uşoare, aşa vorbea Gigi Becali despre Daniela, pe vremea când aceasta era iubita lui Mihai Costea de la Steaua. „Este o femeie uşoară, că face nenorociri pe bani„, spune Gigi Becali despre Daniela Crudu.

CITEŞTE ŞI: Numele lui Alin Cocoş apare în dosarul prostituatelor de lux