REACŢII extrem de DURE la adresa judecătoarelor care i-au eliberat pe violatori: „Să fie şi ele violate”

Europarlamentarul Daniel Buda spune că vrea ca şi cele două judecătoare să aibă parte de ce a avut victima celor şapte infractori. Între timp are loc şi o anchetă oficială, magistraţii care le-au dat drumul acasă violatorilor sunt verificaţi de CSM, la fel şi procurorii care nu au contestat decizia de eliberare, informează România TV.

22 iul. 2015, 08:30
REACŢII extrem de DURE la adresa judecătoarelor care i-au eliberat pe violatori: „Să fie şi ele violate”

Tot mai multe reacţii apar pe acest caz. Practic, ţara s-a împărţit în două. Sunt oameni care le iau apărarea tinerilor. Cunoscuţi ai acestora spun că aceia nu ar fi făcut nimic fără consimţământul fetei. Pe de altă parte, sunt sute de mii de oameni care au sărit în apărarea tinerei şi cer să se facă dreptate.

Citeşte şi Prima măsură împotriva celor şapte violatori. Mama fetei face MĂRTURII CUTREMURĂTOARE: E un gol imens

Europarlamentarul Daniel Buda a avut o reacţie destul de dură. Le doreşte judecătoarelor să treacă prin ce a trecut tânăra, pentru a înţelege cu adevărat această dramă şi poate aşa nu ar mai fi luat această decizie de a-i elibera pe cei şapte tineri.

Citeşte şi Ce le transmite Adrian Corduneanu celor 7 VIOLATORI din Vaslui: Băi animalelor, dacă vă prind, vă…

Motivarea deciziei de eliberare conţine elemente halucinante. Judecătorii au ţinut cont de faptul că aceştia şi-au recunoscut faptele şi au spus că sunt dispuşi să dea bani pentru a fi iertaţi.

Citeşte şi Eleva violată din Vaslui, UMILITĂ în faţa întregii ţări. Scandal uriaş, după apariţia ei la TV

De asemenea, judecătorii au vorbit şi despre faptul că cei şapte tineri nu mai comiseseră vreo infracţiune şi că ecoul faptelor s-a cam stins. Cu toate acestea, este vorba de o infracţiune extrem de gravă – viol în grup. La sfârşitul anului trecut, tinerii au fost trimişi în judecată, au stat cinci luni în arest, după care au fost puşi în libertate.

PETIŢIA împotriva celor şapte violatori a depăşit 270.000 de semnături. UPDATE