Regele Cioabă, acuzat de ESCROCHERII cu banii romilor VIDEO

Scandal uriaş în cazul pensiilor cerute de romi statului german. Mii de oameni s-au dus la Sibiu ca să întocmească cererile şi, pentru asta, au spus că au dat bani grei regelui Cioabă. Ei susțin că nu au primit nicio chitanţă şi se tem că sunt victimele unei escrocherii uriaşe. Un tânăr rom a filmat momentul in care a dat bani ca să i se intocmească dosarul de pensie.

RomaniaTV.net
09 mart. 2015, 13:10
Regele Cioabă, acuzat de ESCROCHERII cu banii romilor VIDEO

Kozi Lucian, un tânăr din judeţul Mureş, s-a dus la Sibiu ca să depună actele pentru pensie pentru bunica şi străbunicul lui. Aceştia fuseseră deportaţi în Transnistria, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. La casa regală însă, tânărul a sesizat o serie de nereguli, potrivit România TV.

Pe bonurile fiscale nu este trecut numărul fiscal, deci fură statul. După calculele mele, 30.000 de oameni au dat bani familiei Cioabă, asta ar însemna 1,5 milioane de euro, bani pentru care nu au plătit taxe sau impozite către stat. Am cerut bon fiscal. A zis că nu poate să-mi dea, fiindcă îmi lipseşte din dosar  bonul fiscal al bunicii. L-am întrebat, un număr de înregistrare nu primesc pentru că v-am dat actele mele oficiale. Cioabă mi-a zis că o să mi-l dea peste două săptămâni. Când am auzit asta, am zis că este o înşelăciune„, a declarat Kozi Lucian.

Tânărul a rămas uimit când a văzut unde puneau banii femeile care făceau încasările. „Am plătit pentru trei dosare suma de 60 de lei. Cea care mi-a luat banii nu i-a pus într-o casă de marcat, ci i-a pus la sutien. Mi s-a părut din start că ceva nu este în regulă„, a mai spus Kozi Lucian.

Până acum, mii de oameni din toată ţara au venit la Tribunalul Romilor de la Sibiu pentru a-şi depune actele. Ei vor fi parte intr-un proces intentat statului german, în care cer o pensie de 250 de euro pentru că au fost victime ale Holocaustului.

Citeşte şi: „Pomană pentru regele Cioabă”. O nouă metodă de furt VIDEO