Reghe a reacţionat după declaraţiile Anamariei Prodan: „Va veni un moment”

Reghe a reacţionat după declaraţiile Anamariei Prodan. Scandalul dintre cei doi soţi este departe de a se încheia. Antrenorul Universităţii Craiova a dezvăluit că a depus actele de divorţ, iar apoi impresara a vorbit despre relaţia lor.

23 oct. 2021, 16:47
Reghe a reacţionat după declaraţiile Anamariei Prodan: „Va veni un moment”
Reghe a reacţionat după declaraţiile Anamariei Prodan

Reghe a reacţionat după declaraţiile Anamariei Prodan. După câteva zile în care a fost extrem de discretă privind relaţia cu soţul ei, impresara a decis că este momentul să iasă şi să clarifice lucrurile.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, despre nunta lui Reghecampf: „Vin și eu!”. Atac devastator la adresa lui Gigi Becali: „Face de râs numele lui Dumnezeu!”

Reghe a reacţionat după declaraţiile Anamariei Prodan

Prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, fiica Ionelei Prodan a mărturisit că soţul s-a schimbat foarte mult şi ce a făcut acum este cea mai mare trădare faţă de ea şi de copii.

În replică, Laurențiu Reghecampf a transmis un mesaj pentru toată lumea. După toate declarațiile făcute, antrenorul a reacționat și el și a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. „Va veni un moment când trebuie să decizi să întorci o pagină sau să închizi cartea”, a fost mesajul postat de antrenor.

Anamaria Prodan, oprită de un poliţist

Anamaria Prodan a fost oprită de un poliţist, care a înştiinţat-o faptul că Reghe a depus actele de divorţ. Impresara nu ştia nimic, a aflat de la omul legii că soţul ei este decis să se despartă de ea şi să îşi continue drumul alături de Corina Bilcon.

Aș vrea să fiu mai slabă. Niciodată nu o să fiu rănită. Eu sunt o învingătoare, eu am învins viața. Eu am aflat prima dată despre divorț când conduceam. M-a oprit un polițist să-mi zică ‘vai! Ce am citit, doamna Prodan’. Eu aflu totul din presă.

Probabil că o să primesc actele de divorț. Vorbim foarte rar. Eu am spus frumos tot ce am spus. El va rămâne soarele nostru, asta a fost, pentru mine nu mai este loc de împăcare.

Pentru mine, este o trădare fabuloasă, dar sunt suflete firave și cred că noi venim pe lume să le reparăm. S-a terminat pentru mine, nu mai este cale de împăcare. Divorțul va merge înainte”, a declarat Anamaria Prodan, la ProTV.


loading...