Reghe, prima reacţie la scandalul cu mama Asianei Peng: „E jocul dezgustător al fostei mele soții”

Reghe, prima reacţie la scandalul cu mama Asianei Peng. Antrenorul Universităţii Craiova a postat un mesaj pe reţelele de socializare, însoţit de o fotografie, în care apare alături de iubita lui, Corina Caciuc, fiul său, Luca, şi iubita acestuia, Asiana.

17 ian. 2022, 10:02
Reghe, prima reacţie la scandalul cu mama Asianei Peng: „E jocul dezgustător al fostei mele soții”
Reghe, prima reacţie la scandalul cu mama Asianei Peng

Reghe, prima reacţie la scandalul cu mama Asianei Peng. Soţul Anamariei Prodan consideră că familia sa a fost neîndreptățită, așa că a decis să răspundă acuzațiilor făcute de mama Asianei.

Citeşte şi: Corina Caciuc, în lenjerie intimă. Anamaria Prodan a făcut publice imaginile: „Ca să se liniştească Reghe”

Reghe, prima reacţie la scandalul cu mama Asianei Peng

Laurențiu Reghecampf a mărturisit că Silvana Peng este influențată de fosta lui soție, Anamaria Prodan. Antrenorul a mai declarat că Asiana nu are nicio legătură cu declarațiile pe care mama ei le-a făcut în presă și că familia lui va rămâne unită indiferent de ce vor spune gurile rele.

Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei.

Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare. Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect.

Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva.

Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea. Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui.

În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!”, a scris Laurențiu Reghecampf pe rețelele de socializare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Silvana Peng ar fi acuzat-o pe iubita lui Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc că ar avea afaceri ilegale și că s-ar teme ca fiica ei să pățească ceva. Aceasta a mai menționat că nu ar face în viața ei ceea ce a făcut Corina Caciuc și susține că ar fi despărțit o familie.


loading...
Partenerii noștri