Reghecampf a dat lovitura după anunțul divorțului de Anamaria Prodan. În ultima afacere este implicat și fiul său cel mare, Luca

Laurențiu Reghecampf merge înainte după anunțul divorțului de Anamaria Prodan. În plan sportiv, lucrurile merg foarte bine la CS Universitatea Craiova, iar în afaceri, o casă de modă tocmai l-a contactat pentru a deveni imaginea unor costume bărbătești.

15 nov. 2021, 08:14

Reghecampf a dat lovitura după anunțul divorțului de Anamaria Prodan. Antrenorul grupării din Bănie și fiul său cel mare, Luca, vor apărea într-un clip pentru un cunoscut brand de îmbrăcăminte.

Reghecampf a dat lovitura după anunțul divorțului de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf are un contract de imagine cu o cunoscută casă de modă. Antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova a lăsat pentru o clipă fotbalul și a apărut într-un clip de prezentare alături de fiul său cel mare, Luca Reghecampf.

Anamaria Prodan îi declară război lui Laurenţiu Reghecampf: „Trimite fotografii cu amanta din diferite locuri din lume. Asta spune multe despre caracterul lui”

Într-un clip de prezentare, cei doi său coboară dintr-o mașină Rolls Royce și se îndreaptă către magazin, unde probează mai multe costume. Laurențiu Reghecampf îi aranjează cămașa și papionul fiului său, semn care denotă grija față de familie. Acesta dorește să arate impecabil la fiecare apariție. El poartă doar haine făcute după măsura lui, în interiorul cărora sunt brodate inițialele numelui său, LR!

Anamaria Prodan, scandal monstru cu Carmen Harra care o acuză de narcisism. Impresara a desființat-o pe clarvăzătoare: „Doamnă, dacă nu stăpâniți subiectul, vedeți-vă de treabă!” VIDEO

Laurențiu Reghecampf are doi copii, Luca (20 de ani) din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, şi Laurenţiu jr, alias Bebeto (13 ani) din căsătoria cu Anamaria Prodan. Corina Caciuc, iubita actuală a antrenorului, este gravidă şi ar urma să nască în mai 2022.


loading...
Partenerii noștri