Reghecampf, desfiinţat de Anamaria Prodan! Nu l-ar fi primit acasă pe Bebeto din cauza amantei: „Nu mă ia la el, că îi aduc Covid-19!” VIDEO

Anamaria Prodan susţine că fiul ei, Laurențiu Reghecampf junior, alias Bebeto, trece printr-o perioadă destul de grea în condițiile în care tatăl său ar fi refuzat să îl primească acasă!

13 ian. 2022, 08:29
Reghecampf, desfiinţat de Anamaria Prodan! Nu l-ar fi primit acasă pe Bebeto din cauza amantei: „Nu mă ia la el, că îi aduc Covid-19!” VIDEO

Reghecampf, desfiinţat de Anamaria Prodan! Nu l-ar fi primit acasă pe Bebeto din cauza amantei! Sexy-impresara a declarat că soţul ei nu și-a mai văzut copiii de o perioadă destul de lungă!

Reghecampf, desfiinţat de Anamaria Prodan! Nu l-ar fi primit acasă pe Bebeto din cauza amantei

Anamaria Prodan l-a anunțat pe cel care îi este încă soţ în acte că pleacă din țară şi și că îl poate trimite pe Bebeto la Craiova, pentru a petrece timp cu tatăl lui. Numai că Laurenţiu Reghecampf i-ar fi spus fiului său că nu îl poate primi în casa în care locuiește cu amanta sa, Corina Caciuc, fiindcă actuala sa parteneră de viață este însărcinată, așadar nu îi poate pune viața în pericol, în contextul actual al pandemiei de Covid-19! Anamaria Prodan a mai susţinut că fiul ei s-a întors de multe ori acasă cu lacrimi în ochi, spunând că nu mai dorește nici măcar să meargă la școală, de rușine.

Anamaria Prodan lansează un nou tir de denigrări la adresa lui Reghecampf: „Nevastă-ta ţi-a făcut cadou Ferrari, ceas valoros, că aveai o tigaie la mână. Tu, la 50 de ani, te îmbraci ca un maimuţoi. Băi, dementule! Băi, penibilule!”

„Mi-a zis, „Mama, eu de azi fac online. Nu mă mai duc la școală. Păi, râde toată lumea de mine, toată lumea o cunoaște pe aia și tata o ia de nevastă și mai rămâne și gravidă. Și îmi spune să nu mă duc, că nu mă ia la el, că îi aduc Covdid!”. Păi, băi, te ia lumea cu pietre pe stradă, băi, nebunule!”, a spus Anamaria Prodan la podcast-ul lui Codin Maticiuc.


loading...