Rețetă de mămăligă cu creveți. Ioana Gramă ne prezintă secrete din bucătărie

Ioana Gramă se bucură de un succes uriaș pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce e nou în viața ei. Fie că vorbim despre viața de mămică, de cuplu, sau chiar rețete, inflencerița împarte toate ,,secretele'' cu cei care o urmăresc.

18 nov. 2022, 09:10
Rețetă de mămăligă cu creveți. Ioana Gramă ne prezintă secrete din bucătărie

Ioana Gramă se bucură de un succes uriaș pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce e nou în viața ei. De curând aceasta le-a împărtășit urmăritorilor o rețetă delcioasă de creveți cu mămăligă, care se prepară foarte  simplu.

Rețetă de mămăligă cu creveți

Aparent, poate vi se pare complicat sau puțin ciudată această rețetă, însă nu este deloc așa. Se prepară foarte ușor, este foarte delicioasă și în plus, dacă folosim mici trucuri prezentate mai jos va fi savuroasă.

Ingrediente:

  • creveți
  • lămâie
  • usturoi
  • unt
  • mămăligă
  • parmezan
  • lapte

Modul de prepare este foarte ușor si la îndemâna oricui, așa că dacă stai prost cu timpul și nici nu ești un bucătar expert, mămălifa cu creveți este la îndemâna oricui. Iată cum se prepară:

Citește și: Silvio Berlusconi, gata să intre în istorie. Vrea să medieze negocierile de pace dintre prietenul Vladimir Putin și Volodimir Zelenski

Prima dată se curăță creveții foarte bine, mai apoi se taie usturoil mărunt și se pune peste crevți. Ulterior se stoarce lămâia, iar pentru un gust mai bun, creveții se condimentează. Puneți mămăliga la fiert și topiți untul pentru ca aceasta să iasă mai cremoasă. Totodată, nu uitați să puneți puțin lapte peste ea pentru o savoare mai bună și puțin parmezan. Poftă bună!

@ioana.grama E geniala combinatia asta. Eu am descoperit reteta la Mihai Gateste – il gasiti pe insta 📱 #fyp #mamaligacucreveti ♬ original sound – Ioana Grama

Ioana Gramă își mai dorește un copil

Viața de mămică nu a speriat-o deloc pe Ioana Gramă. Dacă unele mămici nu își mai doresc să facă un al doilea copil, celebra influenceriță își dorește din nou un copil.

„E prea devreme, nici nu a făcut 3 ani. Probabil că o să fie în viitor, mai vreau un copil, sinceră să fiu. Mi se pare ideal să ai doi copii, nu știu de ce, am crescut eu cu ideea aceasta. O să existe, cândva, nu știu când, dar o să existe. (…)  Doamne ajută, îmi doresc un băiețel. Ayana seamănă cu tatăl, deci ar fi cazul să fac unul care să semene cu mine.”, a declarat Ioana Grama pentru Ego.ro.

Citește și: Elena Merişoreanu a dezvăluit ce pensie are: „Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem