Revoltător. Un şofer de autobuz din Constanţa, fotografiat în timp ce bea băutură alcoolică volan FOTO

Panică mare într-un autobuz! Viața oamenilor pusă în pericol după ce un șofer inconștient a fost surprins de călători consumând alcool ziua în amiaza mare.

17 feb. 2019, 08:07
Revoltător. Un şofer de autobuz din Constanţa, fotografiat în timp ce bea băutură alcoolică volan FOTO

Un şofer de autobuz din Constanţa a fost surpins de călători în timp ce bea alcool la volan, în timpul cursei, scrie a1.ro. Conducătorul auto în vârstă de 56 de ani, aflat duminică, 10 februarie, la volanul autobuzului pe ruta 5-40, și-a potolit setea cu o băutură alcoolică cu gust de mere.

Citeşte şi A omorât un bărbat pe trecerea de pietoni, apoi a fugit de la locul accidentului. Poliţiştii îl caută pe şofer

Călătorii nu au ezitat să-l fotografieze pe șofer, arătându-se indignați de gestul acestuia, scrie Replica. Imaginile au ajuns și în posesia direcorului Bogdan Niță, care a trimis în teren o echipă specializată în testarea cu aparatul Drager. Rezultatul arată că, într-adevăr, în sticlă nu se afla apă ori ceai, ci chiar băutură ce conține 4,5 % alcool.

Bărbatul riscă să-și piardă locul de muncă. „Echipa noastră de asistență a mers în trafic, acolo unde se afla autobuzul condus de conducătorul auto fotografiat, l-au testat cu aparatul Drager, un etilometru exact ca cel folosit de polițiști, un aparat omologat. Echipa noastră l-a testat, rezultatul măsurării arată 0,04 mg/l. A fost coborât de la volan, urmează ca o comisie să urmeze procedura uzuală pentru această situație. Riscă să i se desfacă contractul de muncă. A dat declarație, a recunoscut că a băut dintr-o sticlă de cidru. Nu este normal să se întâmple acest lucru. Vom avea o reacție cât se poate de fermă. De când sunt eu manager la RATC e prima oară când se întâmplă așa ceva. Nu s-a mai întâmplat până acum.”, a spus, pentru Replica, Bogdan Niță.