Revoltător! O profesoară imobilizată la pat a fost înfometată intenționat. Mărturisiri cutremurătoare: „Îmi vine să plâng și să nu mă mai opresc”

O profesoară imoblizată la pat, din județul Huși, a fost infometată intenționat și umilită de firma de la care comandase mâncare.

17 mai 2021, 14:04
Revoltător! O profesoară imobilizată la pat a fost înfometată intenționat. Mărturisiri cutremurătoare: „Îmi vine să plâng și să nu mă mai opresc”

O profesoară din Huși a trecut prin momente cumplite, când, în urma unei operații la șold, care a lasat-o imobilizată la pat, a trebuit să comande mâncare printr-o firmă de catering întrucât aceasta nu putea să se dea jos din pat ca să-și cumpere de-ale gurii.

Șoferul care trebuia să-i aducă mâncarea a dat dovadă de o cruzime fără margini. Acesta i-a lăsat mâncarea la ușă, deși stia că profesoara nu se poate deplasa. Bărbatul a decis să vină până la patul profesoarei infirme doar ca să-i ia banii pentru comandă, apoi pleca fără să-i aducă și mâncarea.

Femeia a făcut mai multe solicitări către firma de catering, în care spunea că este disponibilă să plătească în plus șoferului doar ca să-i aduca mâncarea puțin mai aproape de patul în care-și ducea zilele. Astfel că biata femeie, suferindă din cauza bolii, avea să fie chinuită și de foame din cauza unui șofer de o răutate fără margini.

„Am reușit să sun la doamna de la restaurant, care mi-a vorbit frumos și a spus că o să-l trimită înapoi pe acel șofer să îmi dea mâncarea aproape, dar au trecut 2 -3 ore de atunci și nu a venit nimeni. Eu nu vreau ajutoare, eu plătesc, dar numai că nu pot să mă mișc. Și când mă gândesc la faptul că mai am vreo lună de stat așa, îmi vine să plâng și să nu mă mai opresc” a mărturisit profesoara.

Profesoara imobilizată: „Nu vreau decât ca cineva să îmi aducă mâncarea, că sunt singură, nu pot să mă mișc”

“L-am rugat să îmi aducă mâncarea ici, că nu pot să ajung până acolo, dar nu vrea. Ce poți să faci, când un om nu vrea să te ajute? Am sunat la doamna care cred că e patroană și mi-a vorbit frumos. A spus că îl va trimite pe șofer să îmi dea mâncarea aproape, dar au trecut 2 – 3 ore și nu mai vine”, a mai spus profesoara cu ochii în lacrimi, potrivit Cancan.

Experiența cumplită a femeii a continuat. Biata profesoară a apelat, ca un ultim gest de disperare, la o asociație care se ocupă cu ajutorarea persoanelor aflate în situații vulnerabile, însă profesoara s-a lovit de și mai multă indiferență, când organizația a refuzat pur și simplu să o ajute. Astfel, femeia singură și bolnavă s-a uitat flămândă ore în șir la mâncarea pe care o plătise din banii ei, dar de care nu a reușit să aibă parte din cauza răutății fără de margini a oamenilor.

„Am vorbit cu domnul care coordonează activitatea asociației și i-am explicat că plătesc, nu vreau decât ca cineva să îmi aducă mâncarea, că sunt singură, nu pot să mă mișc. Dânsul a spus că nu mă poate ajuta, căci are doar un singur angajat și nu mă poate ajuta. Acum stau în pat și sacoșa cu mâncare e mai încolo, dar nu pot ajunge la ea. E borș de fasole și o bucată de piept de pui, că nu am comandat cine știe ce” a mai spus aceasta, cu lacrimi în ochi.