Rezultat şocant după autopsia lui Petrică Mîţu Stoian. De ce a murit marele artist, ce au găsit medicii la necropsie

România TV are primele rezultate din autopsia lui Petrică Mîțu Stoian. Surse medicale arată că artistul a decedat în urma unei barotraume. Între timp sunt audieri pe bandă rulantă în cazul morții lui Petrică Mîțu Stoian. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și audiază astăzi mai multe cadre medicale care s-au ocupat de artist.

09 nov. 2021, 10:50
Rezultat şocant după autopsia lui Petrică Mîţu Stoian. De ce a murit marele artist, ce au găsit medicii la necropsie

România TV are, în exclusivitate, primele rezultate din autopsia lui Petrică Mîţu Stoian.

Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului înterpretului de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian. Familia nu s-a opus acestei decizii, dorind să afle de ce a murit de fapt îndrăgitul artist. Conform România TV, Petrică Mîţu Stoian ar fi murit din cauza unor barotraume.

Familia lui Petrică Mîţu Stoian va fi audiată la Parchet. S-a deschis dosar de ucidere din culpă. Imagini sfâşietoare la priveghi

”Se consideră că valorile foarte mari ale INR-ului, mai mari de 6-7, predispun și la accidente spontane hemoptizice. Mai ales în cazul tusei foarte puternice sau expunerii la curse lungi cu avionul sau alte situații asemănătoare.

Dacă se discută această situație de barotraumă, dumnealui trebuia să expectoreze în timpul tratamentului sau imediat după ca să se considere această situație”, a povestit medicul care l-a tratat pe Petrică Mîţu-Stoian.

Sora îndrăgitului interpret de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a acceptat efectuarea autopsiei, după ce a aflat că alți trei pacienți au avut probleme mari de sănătate în urma oxigenării excesive la clinica privată unde artistul a mers pentru recuperarea post-COVID.

”Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au fost informaţi de către reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa despre decesul unui bărbat de 61 de ani, internat la unitatea medicală. În urma informării, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările sub supravegherea Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa. În cauză, s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Caraş-Severin, familia artistului nu se va putea opune deciziei de efectuare a necropsiei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian. Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid.

Surorile lui Petrică Mîţu Stoian, declaraţii cutremurătoare despre ultimele lui clipe de viaţă! Ce le spunea asistentelor: „Pleacă, teroristo, de aici, ce îmi mai faceţi iar?”

Clinica Nera, după decesul artistului Petrică Mîţu Stoian: El s-a internat vineri, iar la consultaţia preliminară s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. El nu a făcut nicio şedinţă

Reprezentanţii Clinicii Nera, din judeţul Caraş-Severin, unde interpretul de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian, a fost iniţial internat pentru a se trata post-Covid, au transmis că artistul avea vineri, la internare, valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric, fiind stabilite 15 şedinţe de terapie, el nefăcând nico astfel de şedinţă.

”În urma nefericitului eveniment al decesului maestrului Petrică Mîţu Stoian, dorim să precizăm următoarele: Apreciem că cea mai mare parte a mass media a prezentat cazul în mod obiectiv. Din păcate, unele publicaţii au comunicat informaţii eronate. În acest sens, ne vedem nevoiţi să aducem câteva clarificări: Domnul Petre Mîţu Stoian a sosit la Clinica Nera vineri, 5.11.2021, în jurul amiezii, în vederea recuperării post-Covid, în stare generală bună de sănătate. A fost consultat în cursul după-amiezii. În cadrul consultaţiei preliminare s-au constatat valori în limite normale ale parametrilor fiziologici pentru a urma o terapie cu oxigen hiperbaric. A urmat procedura de testare la presiune şi oxigen şi s-a stabilit o cură de 15 şedinţe de terapie cu începere de-a doua zi. Seara a mers la masă, s-a plimbat puţin prin complex şi apoi a mers să se odihnească în camera unde era cazat; starea dumnealui a fost bună pe toată perioada aceasta”, transmite Clinica Nera, într-un comunicat de presă, de luni.

Beatrice Mahler, dezvăluiri incredibile în direct la România Tv. Ce tratament ar fi trebuit să primească Petrică Mîţu Stoian
În cursul dimineţii de sâmbătă, artistul s-a simţit rău, fiind transferat la Spitalul din Oraviţa, apoi la Reşiţa.

”Spre dimineaţă, medicul a fost chemat pentru hemoptizie; Domnul Petre Mîţu Stoian a fost transportat cu salvarea la CG SP Oraviţa; Acolo a primit tratament cu O2 şi substanţe perfuzabile specifice care a oprit tusea şi hempotizia; Pacientul s-a simţit bine în tot acest timp, a dorit să se întoarcă la Clinică, dar din prudenţă a acceptat să rămână pentru investigaţii suplimentare. Ulterior a fost trimis la Reşiţa pentru evaluare imagistică. Clinica a constatat mai târziu că starea domniei sale a continuat să fie una stabilă la SP Reşiţa şi că abia după ora 13.00 starea lui s-a agravat”, a mai transmis Clinica Nera.

Reprezentanţii clinicii private au făcut mai multe precizări legate de pacienţi, de tratament şi de procedurile la care sunt supuşi.

”Dezminţiri: Cinica Nera nu administrează medicaţia cronică a pacienţilor, acest lucru este în responsabilitatea pacienţilor şi a aparţinătorilor. Tratamentul cu oxigentul hiperbar mai ales în dozele mici de testare a toleranţei nu poate creşte valoarea INR (anticoagularea sângelui). Eventualele barotraume ce pot fi posibil atribuite expunerii mediului hiperbar apar obligatoriu în timpul sau imediat după încheierea şedinţei. La valori INR 6-7, constatate la SP Reşiţa, hemoptizia poate apare şi spontan sau după un episod de tuse severă şi reprezintă o complicaţie directă a tratamentului necontrolat cu anticoagulante, tratament administrat înainte de sosirea la clinică. În clinica Nera au fost tratate mai bine de 600 de persoane cu un total de peste 4.000 de terapii hiperbare efectuate de la începutul activităţii”, mai transmit reprezentanţii Clinicii Nera.

Steliana Sima tună și fulgeră! Vrea vinovații după moartea lui Petrică Mâțu Stoian: „Nu poți să lași lucrurile așa! Lui, la clinica, nu i s-a făcut o evaluare! Inima lui nu era pregătită pentru ce era acolo”

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul decesului cântăreţului de muzică populară din judeţul Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian. Procurorii cercetează modul în care artistul a decedat la Spitalul Judetean Reşiţa, după ce fusese internat la Clinica Nera pentru tratament post-Covid.

Poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa au dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzelor decesului înterpretului de muzică populară din Mehedinţi, Petrică Mîţu Stoian. Familia nu se poate opune acestei decizii.

Interpretul de muzică populară Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă, la Spitalul din Reșița, județul Caraș-Severin, unde fusese internat cu sechele post-COVID. Petrică Mîțu Stoian, în vârstă de 61 de ani, se afla în tratament post-COVID, însă sâmbătă s-a simțit rău și a ajuns din nou la spital, în Reșița.