Rezultatul acestui TEST îţi va spune dacă este sau nu bărbatul vieţii tale

Publicat: Miercuri, 03 August 2016 11:47 // Actualizat: Miercuri, 03 August 2016 11:49 // Sursa: romaniatv.net

Îmbrăţişările sunt gesturi de care avem nevoie mai ales în momente grele şi pot fi o terapie puternică pentru a ne vindeca sufletul în suferinţă. Însă ele sunt şi un barometru al iubirii pe care cineva ne-o poartă.

Există patru tipuri de îmbrăţişare care arată că persoana de lângă tine chiar este bărbatul vieţii tale. Alege una dintre cele patru fotografii de mai jos care sunt cele mai relevante în privinţa modului în care el te îmbrăţişează şi află dacă stai lângă cine trebuie sau îţi iroseşti timpul:

1. Cu mâna pe după gâtul tău

Este gestul care arată o conexiune puternică între tine şi partenerul tău, dar şi că încrederea pe care o aveţi unul în celălalt este de neclintit. Nu lăsaţi pe nimeni să intervină între voi. Dacă aţi mai avut discuţii, acestea au fost lecţii care v-au consolidat încrederea unul în celălalt, dar şi relaţia. Dacă ai ales această imagine, nu există nicio urmă de îndoială că stai lângă cine trebuie. În cazul în care îmbrăţişarea este urmată, de cele mai multe ori, şi de sărut, atunci dragostea voastră va rezista până la adânci bătrâneţi. Compatibilitatea dintre voi este de 100%, iar testul îmbrăţişării a fost trecut cu brio.

2. Îmbrăţişarea încrucişată

Obişnuieşte să-ţi aşeze picioarele în jurul şoldurilor lui sau să te ia în braţe şi să te strângă cu putere? Eşti o norocoasă! Este un semn că te doreşte pe tine şi numai pe tine. De asemenea, acest tip de îmbrăţişare denotă puterea iubirii pe care ţi-o poartă şi trăinicia ei. Dacă te ţine astfel în braţe, nu vrea să îţi mai dea drumul vreodată. Este o pasiune intensă şi de durată, care vă face să fiţi unul dintre acele cupluri invidiate de toată lumea.

3. Cu mâna pe fund

Fără îndoială există o atracţie foarte puternică între voi atunci când îi simţi mâna pe fundul tău sau în buzunarul blugilor în momentul îmbrățișării. Totuşi, asta denotă și că iubirea lui nu este doar pentru tine. Vrea să arate că te doreşte pe tine, dar micul gest trădează, de fapt, că este deschis şi altor iubiri. De altfel, psihologii îl interpretează ca o demonstraţie a iubirii pe care el o are de oferit sexului opus. Așadar, dacă îi simţi mâna pe fund atunci când vă îmbrăţişaţi, testul nu este trecut.

4. Îmbrăţişarea la distanţă

Dacă există o distanţă considerabilă între trupurile voastre atunci când vă îmbrăţişaţi, nu este greu să-ţi dai seama că ceva este în neregulă. Conform specialiştilor care interpretează gesturi, o astfel de îmbrățișare distantă trădează un disconfort al lui în prezența ta. Fie îl inhibi, fie nu-i face plăcere să te aibă în preajmă. Deseori, acest tip de îmbrăţişare vine la pachet cu contactul vizual. Dacă te priveşte fix în ochi atunci când te îmbrăţişează distant, asta înseamnă că vrea un singur lucru de la tine: sex şi nimic mai mult.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cuplu îmbrăţişare partener test test iubire tipuri de imbratisare
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7249
RON
19 Jun
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H