Cazul care a şocat Marea Britanie. Doi români acuzaţi de viol se apără: „Femeia ne-a violat pe noi”

Doi români care lucrează în Londra au fost acuzaţi că au violat o femeie care se afla în stare de ebrietate. La tribunal, cei doi au negat acuzaţiile şi au susţinut faptul că femeia i-ar fi violat de ei. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 09:10
Cazul care a şocat Marea Britanie. Doi români acuzaţi de viol se apără: „Femeia ne-a violat pe noi”

La tribunal, cei doi români, în vârstă de 36, respectiv 42 de ani au negat acuzaţiile şi unul dintre ei a declarat că „femeia ne-a violat pe noi, de fapt”, potrivit Libertatea, care citează Daily Mail. Cei doi bărbaţi sunt acuzați că ar fi urmărit și violat o femeie, lângă o bibliotecă publică, în dimineața zilei de 9 decembrie 2018.

„Este un caz neobişnuit de viol, genul pe care îl vezi în filme şi la televizor, pentru că cei doi atacatori nu o cunoşteau deloc pe victimă”, a declarat procurorul Oliver Dunkin care se ocupă de caz. În momentul în care a fost atacată, femeia consumase o cantitate considerabilă de alcool. Ea a declarat la tribunal că nu își mai amintește tot episodul, ci doar că a fost trântită la pământ și agresată de cei doi.

Poliția a fost alertată de un alt cuplu care a trecut pe lângă alee și a văzut-o pe femeia inconștientă cu doi bărbați peste ea. Până la sosirea unui echipaj, agresorii dispăruseră. Cei doi suspecți au fost arestaţi o săptămână mai târziu, după ce au fost identificaţi de managerii restaurantului în care lucrau în filmările surprinse de camerele de vedere din zonă. Procesul continuă, iar cei doi agresori neagă acuzaţiile, mai notează publicația britanică.

Citează şi Anchetă a Parchetului după ce o fostă campioană şi-a acuzat antrenorul de VIOL. Există mai multe VICTIME