ROMÂNII AU TALENT. Lorelai, fetiţa fără mâini, a creat cel mai emoţionant moment şi a primit Golden Buzz FOTO

Târgovişteanca Lorelai Moşneguţu, fetiţa fără mâini, dar care cântă la pian cu degetele de la picioare, a emoţionat-o până la lacrimi pe Mihaela Rădulescu, jurata de la "Românii au talent". Vedeta a apasat Golden Buzz.

11 mart. 2017, 08:43

Momentul a fost cel mai emoţionant al sezonului 7 de la Românii au talent, scrie adevarul.ro. Florin Călinescu nu mai avea cuvintele la el, iar Mihaela Rădulescu a fost cea care a schimbat soarta unui concurent în concurs. Pentru preselecţii „Românii au talent”, Lorelai a ales să interpreteze piesă „A million stars” a Luminiţei Anghel.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT 2017. Numărul de balance cu cuţite care a ţinut pe toată lumea cu sufletul la gură

Pasiunea pentru muzică, dăruirea cu care interpretează la pian cu picioarele pentru că nu are mâini, dar şi vocea incredibilă au fost numai câteva dintre elementele care au cucerit publicului din primele clipe. Lorelai a fost aplaudată şi încurajată de la început până la final. „Mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o că plânge şi nu avea cum să îşi şteargă lacrimile”, a spus Mihaela Rădulescu imediat după acest moment.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, anunţ de lângă bunica imobilizată. Lacrimi de amăraciune şi neputinţă. „Posibil este cea mai…”

Nouă ne-ai dat o lecţie. Priviţi ce om fericit este”, a mărturisit Pavel Bartoş. „Eu nu contenesc să mai primesc lecţii de viaţă în emisiunea asta”, a spus Andi Moisescu. Povestea micuţei care vorbeşte cu îngerii