Royal Ascot, între kitsch şi eleganţă: Parada celor mai BIZARE pălării de la cursele de cai FOTO

Royal Ascot este cea mai celebră și populară cursă de cai din Marea Britanie, desfășurată în fiecare an în orașul Ascot, Berkshire. Cursa hipică de la Ascot, care se întinde pe cinci zile, se desfășoară de peste 300 ani, fiind una dintre cele mai longevive competiții sportive din lume.

19 iun. 2013, 19:02

La Royal Ascot au participat, în 2013, personalităţi din înalta societate, celebrități, dar și membri ai familiei regale britanice, potrivit DailyMail.
 
Ca în fiecare an, atracţiile principale au fost extravagantele pălării ale doamnelor din „high-life”.
 
Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, s-a remarcat, ca de fiecare dată, prin eleganță și bun gust. Aceasta a optat pentru o combinaţie îndrăzneaţă de culori: vernil şi roz. Şi ducesa de Cornwall a optat pentru nuanţe de verde.

Deşi multe doamne au optat pentru pălării modeste, unele nu au ştiut să se oprească din „inventivitate” şi au ajuns să poarte creaţii la limita kitsch-ului.

Chiar dacă pălăriile sunt excentrice și colorate, ținutele doamnelor sunt decente, altfel le poate fi refuzată participarea, lucru care s-a şi întâmplat anul acesta, cu mai multe invitate.