S-a aflat adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a plecat de acasă. Prima reacţie a lui Brigitte Sfăt

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă sunt din nou protagoniștii unui imens scandal. Cei doi s-au separat și au petrecut Sărbătorile Pascale fiecare cu familia lui.

07 mai 2021, 09:00
S-a aflat adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a plecat de acasă. Prima reacţie a lui Brigitte Sfăt

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a plecat de acasă. Cearta a pornit din cauza banilor. Contul comun al soților a fost blocat de bancă din cauza unei probleme ce ține de familia Pastramă. Din cauza acestui sechestru, Brigitte Sfăt nu a mai putut retrage banii necesari pentru achiziționarea unei case în Dubai, fapt ce a scos-o din minți!

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Florin Pastramă a plecat de acasă

„Brigitte nu m-a dat afară din casă. Eu am o problemă din familie, cu care ea nu are nicio legătură, din 2008. Era normal să se supere deoarece i-a blocat contul, avem un cont comun. Trebuia să luăm o casă în Dubai. Am primit o citație, i-a blocat contul, era și numele meu acolo. Ea face dovada că nu sunt banii mei, avem toate actele, se poate rezolva. Mă așteptam s reacționeze mai rău. I-am zis să mă duc să îmi rezolv problemele mele pe care le am cu familia, că eu stau non-stop cu ea. Fratele meu e plecat, surorile plecate, maică-mea la spital… Noi doi ne iubim, ne respectăm, avem aceeași religie, nu avem de ce să ne certăm așa. Brigitte e mai impulsivă cum e ea”, a spus Florin Pastramă, conform Cancan.

Brigitte, despre infidelităţile lui Ilie Năstase: „Cât eram bolnavă primeam mesaje de la o femeie care-mi spunea că să-l las în pace”

Din cauza scandalului, cei doi au sărbătorit Paștele separat. Florin Pastramă a ales să plece la familia lui. „Nu, el a plecat. Ce s-a întâmplat a fost real. Nu mă aștepta, am fost sunată de la bancă. A plecat, să plece și să facă pe victima. Am făcut Paștele cu fetița mea, în prima zi cu Roby și frații mei de la biserică. Nu am vorbit cu el, nu mi-a dat nici măcar un mesaj. Pentru că s-au strâns mai multe probleme pe care el trebuia să le rezolve cu avocați. Pentru că eu nu vreau să plătească acești avocați din banii munciți de mine. El a mers la mama lui și i-au plătit ei pe avocați. Dacă stătea alături de mine trebuia să muncească cu mine și să plătească din banii munciți de mine, căci banii lui sunt sechestrați”, a spus Brigitte Sfăt la Acces Direct.

Brigitte a bifat o nouă intervenţie estetică. Cum a reacţionat soţul ei, Florin Pastramă, când a văzut ce şi-a făcut la faţă

Cei doi au decis că împăcarea va avea loc atunci când se va face o convenție matrimonială prin care vor fi separate proprietățile fiecăruia și nu vor depinde unul de celălalt din acest punct de vedere.