S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC. Cine deține, de fapt, Taverna Racilor. Paul Nicolau nu este patronul

S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC. Trei restaurante 'Taverna Racilor' au fost închise, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorilor au găsit nereguli privind condițiile de păstrare ale alimentelor. Mai mult, unele locații nici măcar nu aveau autorizații pentru a funcționa.

27 sept. 2023, 10:07
S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC. Cine deține, de fapt, Taverna Racilor. Paul Nicolau nu este patronul
S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC

S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC. După ce i-au fost închise toate cele trei locații Taverna Racilor, una în Herăstrău, una în Snagov și cea de-a treia în Timișoara, omul de afaceri a ieșit public și a acuzat că totul ar fi o operațiune de compromitere pusă la cale de șeful ANPC, Horia Constantinescu.

Citește și: Horia Constantinescu, șeful ANPC, dă de pământ cu Pescobar, după ce a închis Taverna Racilor! ”Mama domniei sale ca orice mamă încărcată de emoție a solicitat să avem clemență”

S-a aflat adevărul în scandalul Pescobar- ANPC

Însă, ceea ce nu știe multă lume este că Paul Nicolau nu deține nici una din cele două firme care administrează restaurantele în București și în țară, acestea fiind deținute de mama sa, respectiv de tatăl său. Mai mult decât atât, Pescobar nu pare foarte implicat, cel puțin în ultima vreme, nici în activitatea curentă a restaurantelor.

De întreaga afacere s-ar ocupa Larisa Popa, o bombă sexy, despre care spune că îi e ‘foarte apropiată’. „E un joc de marketing și este o persoană foarte apropiată familiei și business-ului. Larisa lucrează la mine de șapte ani.

A crescut cu business-ul ăsta. E mâna mea dreaptă, să zicem așa. Om de încredere. Da, e mâna mea dreaptă. Eu dorm liniștit când Larisa e la restaurant”, a spus Pescobar, pe Instagram.

Pescobar pleacă din România

Paul Nicolau vrea să uite câteva zile de problemele cu care s-a confruntat în ultima vreme și a decis să își caute liniștea sufletească pe Muntele Athos, acolo unde a și plecat deja. Milionarul a anunțat deja că este momentul să ia o pauză și a transmis un mesaj direct din aeroport.

Pescobar este convins că s-a creat o situație controversată împotriva lui, așa cum a mai declarat și în trecut, că a fost amenințat. Din acest motiv vrea să se liniștească și să își pună gândurile în ordine, motiv pentru care pleacă într-unul dintre cele mai sfinte locuri din lume, unde speră să își găsească liniștea.

În ultima vreme, mai des pe aeroport, mai rar pe la restaurante. De exemplu, acum plec la Athos ca să mă liniștesc de tot acest taifun care s-a creat în împotriva mea și a afacerii mele. Mă duc frumos, așezăm gândurile, liniște, că până la urmă asta contează. Puterea lui Dumnezeu și noi sănătoși să fim. În rest, stres zero și dăm înainte”, a declarat Pescobar.