S-a aflat care cel mai mare secret al lui Dincă! Numărul victimelor ar putea fi URIAŞ

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, a susținut în direct la România TV că la dosar s-au strâns mai multe probe care arată că membrii familiei monstrului din Caracal fac trafic de persoane încă din 2005. 

17 oct. 2019, 07:53
S-a aflat care cel mai mare secret al lui Dincă! Numărul victimelor ar putea fi URIAŞ

„Se contureaza din ce in ce mai multe probe ca membrii familiei Dinca sunt traficanti de persoane din 2005. Eu cand am facut solicitarea de reaudiere pentru a afla advarul mi s-a respins cererea, ca fiind inadmisibila”, a explicat avocatul la România TV.

De asemenea, Aurel Moldovan susține că nu se știe nimic despre cenușa găsită în butoiul din curtea lui Gheorghe Dincă.

„Orice specialist va spune ca nu se poate arde un cadavru in butoi. Din jumatate dintr-un dinte, sa mergi pe un ADN mic si sa zici ca era al alexandrei in proportie de 99%… Atentie, care din dintele ala emana ADN? Nu de la toti se poate stabili ADN, care e acel dinte? S-a intrebat ceva? Ce s-a intamplat cu cenusa, ce culoare avea? Era umana sau pulbere?”, se întreabă avocatul familei Maceşanu.

Soţia lui Dincă ar fi fost complice. Avocatul familiei Melencu face o nouă plângere la DIICOT. „S-a întâlnit cu Luiza în casa groazei”

Şi menejera lui Gheorghe Dincă spune că întreaga familie a presupusului criminal este implicată în trafic de persoane. „Sunt implicați fratele, şi cu fiu-su, şi cu fie-sa, şi amanta, şi cu nevastă-sa, că discutau la telefon şi auzeam şi eu, când discutau. Implicați în trafic era fiul lui Dincă (Mihai), fiica lui Dincă, soția, amanta lui Dincă de atunci și fratele lui Dincă (…) Treceau vama si mergeau in Italia cu fetele”, povesteşte femeia.

Femeia din casa lui Gheorghe Dincă aruncă în aer CAZUL CARACAL. Ştie unde sunt FETELE! Cine este ŞEFUL REŢELEI

Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu şi pe Alexandra Măceşanu. Bărbatul susţine că le-a răpit, le-a sechestrat, le-a ucis şi le-a ars într-un butoi metalic din curtea sa.

Anchetatorii au găsit, în butoiul invocat, cenuşă, fragmente de oase şi dinţi, iar analizele efectuate de Institutul de Medicină Legală Bucureşti au arătat că, în proporţie de 99,93%, acestea aparţin Alexandrei Măceşanu.

De asemenea, anchetatorii au găsit, la indicaţiile lui Dincă, la liziera unei păduri din Caracal, în saci, cenuşă şi resturi de oase, însă analizele legiştilor nu au putut stabili dacă acestea aparţin Luizei Melencu.