S-a aflat unde este actriţa Nataşa Raab, după ce a fost dată dispărută: „Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește”

S-a aflat unde este actriţa Nataşa Raab, după ce a fost dată dispărută. Vedeta s-a retras de pe micile ecrane în urmă cu doi ani, atunci când a anunțat că a fost diagnosticată cu Parkinson Atipic. Pe atunci, mărturisea pe atunci că se ridică rar din pat și că are probleme de vorbire.

12 mart. 2023, 10:43
S-a aflat unde este actriţa Nataşa Raab, după ce a fost dată dispărută: „Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește”

S-a aflat unde este actriţa Nataşa Raab, după ce a fost dată dispărută. Vedeta parte din elita teatrului românesc și a reușit să câștige inimile a milioane de români prin interpretarea haioasă a Coanei Chiva, timp de mai bine de un deceniu, în reclamele unui important brand de lactate.

Citeşte şi: Nataşa Raab, la pat din cauza bolii Parkinson: „Îmi tremură picioarele, nu mai am stabilitate, vorbesc foarte greu”

S-a aflat unde este actriţa Nataşa Raab

Artista s-a retras la țară, în casa unei prietene, care a îngrijit-o cât a putut de bine. Din păcate, starea actriței s-a înrăutățit considerabil.

Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală.

Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav. Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa.

Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”, au mărturisit apropiați ai actriței, potrivit Cancan.ro.

Actrița Natașa Raab, dată dispărută de colegi

Fostul ei coleg și prieten Florin Zamfirescu a dezvăluit că a căutat-o, dar nu a putut să dea de ea. „Să știți că eu am tot sunat-o, ca să vorbim, ca să aflu ce e cu ea, dar nu răspunde nimeni la acest număr de telefon, este închis. N-a murit, că am fi auzit. După moartea soțului ei, Natașa s-a nenorocit, s-a îmbolnăvit, îmi pare tare rău de ea!”, a spus Florin Zamfirescu pentru Playtech Știri.

Actorul a mai dezvăluit că ultima dată a vorbit cu Natașa Raab în aprilie anul trecut, când actrița l-a sunat să-l felicite de ziua lui: „Acum un an, de ziua mea, pe 12 aprilie, m-a sunat, ca să-mi ureze „La mulți ani!”, dar vorbea atât de greu, încât nici nu prea am înțeles ce spune”.