S-a aflat unde este internat Fulgy. Ioniță scoate din buzunar peste 2000 de euro lunar ca să-și vindece fiul de patima drogurilor

Fulgy se află internat la un centru de reabilitare din comuna Grădiștea, unde cazarea costă 2000 de euro luna. Recent, Ioniță și-a vizitat fiul

17 iun. 2021, 10:16
S-a aflat unde este internat Fulgy. Ioniță scoate din buzunar peste 2000 de euro lunar ca să-și vindece fiul de patima drogurilor

Fulgy se află internat la un centru de reabilitare din comuna Grădiștea, unde cazarea costă 2000 de euro pe lună și cuprinde servicii de terapie și psihiatrie. Se zvonea că fiul Clejanilor ar fi fost internat la Spitalul Obregia, după ce a fost săltat de Poliție, în urmă cu două săptămâni și dus la Secția 11.

Cel care a chemat autoritățile după Fulgy, a fost chiar tatăl său, Ioniță. Părinții au recurs la această măsură după ce Fulgy îl amenințase pe tatăl său și pe alte vedete, într-un video postat pe Youtube.

Fiul Clejanilor este internat într-un centru de reabiltare din comuna Grădiștea, județul Ilfov. Ioniță de la Clejani și-a vizitat fiul, marți, în jurul orei 18:00, la centru. Instituția aparține primăriei comunei Grădiștea și este adresat tinerilor care au avut probleme în societate din cauza drogurilor sau alcoolului, dar și a altor vicii, menționează Click.

Fulgy a avut parte de sprijinul părinților care nu l-au judecat: „Datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap”

Ioniţă de la Clejani

 a ajuns la capătul puterilor din cauza problemelor pe care fiul său, Fulgy, le are cu drogurile. Cântăreţul şi soţia sa, Viorica, iau în calcul inclusiv să apeleze la autorităţi pentru a scăpa de vicii.

„Nu trebuie să condamnăm un copil care greșește, toți copiii greșesc, datoria noastră este să le fim alături, nu să le dăm în cap. S-a gândit cineva vreodată că acest copii sunt vulnerabili? Copiii ăștia au fost ținuți de mine în niște restricții normale. Mi se pare normal să se ducă la școală, mi se pare normal să studieze mult. Sunt copii buni, sunt copii talentați. Nu sunt pregătiți pentru anturajul din București. Un copil ca Fulgy este foarte ușor să devină victima unor oameni care vor să facă rău. Este major, răspunde de ceea ce face. Așteptăm ajutorul statului. Ei au fost crescuți într-o casă cu oameni sinceri, cu frică de Dumnezeu. Nu au știut cum este la București”, a declarat Ioniță de la Clejani, la Xtra Night Show.