S-a aruncat de la etaj după ce a fost violată toată noaptea. Ultimul mesaj pe Facebook: „Sunt pe cale să mă duc, vă iubesc”

O adolescentă însărcinată s-a sinucis după ce a fost ținută captivă zile la rând și violată de șase bărbați. A postat o ultimă fotografie şi un un ultim mesaj înainte de  a se arunca în gol de la ultimul etaj.

RomaniaTV.net
23 nov. 2019, 15:42

O adolescentă de 13 ani, care era însărcinată, s-a aruncat de la etaj după ce a fost violată de șase bărbați, într-un calvar care a durat o noapte întreagă. Adolescenta, identificată doar prin porecla ei, Pinkie, a sărit în gol de la etajul unui bloc de locuințe din Bangkok, Thailanda.

Înainte de a se sinucide, fata i-a trimis o poză unei prietene în care apare cu picioarele atârnând în afara unei ferestre, alături de mesajul: ”Sunt pe cale să mă duc, te iubesc”, scrie Daily Mail. 

Potrivit presei locale, fata a postat și pe Facebook un mesaj prevestitor: „Dacă n-aș fi fost însărcinată, aș fi plecat demult”. Presa locală din capitala Thailandei a detaliat cazul fetei de 13 ani. Adolescenta s-a aruncat de pe acoperișul unui bloc de locuințe din Bangkok, chiar înainte de miezul nopții de vineri. Înainte de a se sinucide, se pare că tânăra a postat o serie de mesaje pe Facebook. Printre acestea, era o poză cu picioarele ei legănându-se pe marginea clădirii. 

Mama ei a raportat abuzul sexual la poliție, unde a declarat că o gașcă de șase bărbați i-a ținut fiica captivă într-un apartament și a violat-o în noaptea de 11 noiembrie.

Polițiștii au identificat deja doi suspecți, unul dintre ei fiind deja în arest. Un purtător de cuvâng al poliției a declarat că ambii suspecți se confruntă cu acuzații de abuz sexual asupra adolescentei. 

Surse din anchetă au spus că adolescenta s-a certat cu mama ei înainte de a se sinucide, femeia fugind după ea să o oprească, însă fără vreun rezultat.