Salman Khan este mai tare ca ciobanul Ghiţă. Vezi în ce privinţă VIDEO

Actorul indian Salman Khan este mai tare ca ciobanul Ghiţă. Fostul iubit al Iuliei Vântur a filmat la muzeul satului din Sibiu câteva scene inedite. Într-una din scene actorul dansează în faţa unei turme de oi.

20 nov. 2013, 07:52
Salman Khan este mai tare ca ciobanul Ghiţă. Vezi în ce privinţă VIDEO

Filmarile au început cu o scenă romantică, în care Salman Khan îşi plimbă partenera cu bicicleta, informează România TV. Apoi, cei doi au fost la picnic pe malul lacului. Greul filmărilor a început abia când actorii au ajuns lângă o turmă cu 70 de oi.

„Am venit aici să filmeze oile, pentru film. N-am mai apărut niciodată într-un film. La filme indiene ne uităm mai rar, suntem mai mult pe la oi”, a spus ciobanul care a fost solicitat pentru filmări, împreună cu oile sale.

Dacă oile n-au fost impresionate de filmul indian, calul care a tras carul cu fân s-a simţit în largul lui, la fel şi căruţaşul. „De acum încolo te cheamă Indianul, vrei? Zi murgule, vrei?”, şi-a întrebat căruţaşul calul, adăugând că pentru film a pregătit căruţa cu fân şi că este onorat să joace în film alături de actorul indian.

Fanii lui Salman Khan au venit de la sute de kilometri să-şi vadă idolul. „Sunt încântată. Am venit de la Braşov, dar s-a meritat drumul”, a spus o admiratoare a lui Salman Khan. Un alt fan a spus că actorul este exact cum este şi în filme, „haios şi simpatic”.

Salman Khan va mai filma pentru noul lui film la Sighişoara şi Bucureşti.