Samantha Fox, la 52 de ani. Cum arată azi diva gay şi cine este marea ei iubire FOTO

Cine nu şi-o aduce aminte pe diva muzicii pop din anii '80, Samantha Fox? Britanica cea blondă şi voluptuoasă care şi-a început cariera ca fata de la Pagina 3, în tabloidul The Sun, pentru ca, în 1986, să-şi facă debutul în muzică cu piesa "Touch Me (I Want Your Body)".

24 oct. 2018, 08:39

Britanicii au fost obsedaţi de ea, în anii ’80, Samantha devenind un icon sexy şi una dintre cele mai fotografiate femei din Regat, scrie okmagazine.ro. A urmat, evident, o apariţie în revista Playboy şi multe altele în filme şi show-uri TV.

Citeşte şi Profeţie veche de 1000 de ani. „Femeile se vor culca cu femeile şi bărbaţii cu bărbaţii. Aceste spurcăciuni vor fi întărite prin legi”

În tinereţea ei, blonda cea planturoasă era pe val, iar bărbaţii roiau în jurul ei. Numai că nu toţi erau ceea ce trebuie. Australianul Peter Foster, de exemplu, a fost arestat de multe ori din cauza a numeroase fraude. Apoi, britanica s-a iubit cu Paul Stanley, din trupa rock Kiss.

În 1999, au apărut pentru prima dată zvonurile legate de orientarea sexuală a cântăreţei, după ce aceasta a participat ca jurat într-un concurs de Miss pentru lesbiene.

În 2003, Samantha a recunoscut că este gay şi că iubirea vieţii ei este chiar managerul acesteia, Myra Stratton, cu care Sam s-a căsătorit civil în 2009.