Sarah Prodan aruncă bomba după divorţul părinţilor. Ce a putut să spună despre Reghecampf VIDEO

Sarah, fiica mică a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tiberiu Dumitrescu, a rupt tăcerea despre divorțul părinților săi şi a dezvăluit prin ce a trecut după scandalurile în care aceştia au fost implicaţi în ultima perioadă.

26 nov. 2022, 09:10
Sarah Prodan aruncă bomba după divorţul părinţilor. Ce a putut să spună despre Reghecampf VIDEO
Sarah Prodan aruncă bomba după divorţul părinţilor. Ce a putut să spună despre Reghecampf

Sarah Prodan aruncă bomba după divorţul părinţilor. Laurențiu Reghecampf și-a refăcut viața alături de Corina Caciuc, având și un copil, Liam, iar Anamaria Prodan a rămas alături de copiii ei, Sarah, Rebecca şi Laurenţiu jr.

Sarah Prodan a vorbit cu lacrimi în ochi despre starea mamei ei și momentele în care a fost la pământ. „Am văzut-o pe mama mea plângând în ultima perioadă. M-a rupt chestia asta. Și eu plâng la rândul meu, dar doar când e ceva legat de familie, dacă i s-a întâmplat ceva, nu așa din orice. Când o văd pe mama plângând, mă rupe și automat plâng și eu. Nu pot să o văd. Am susținut-o foarte mult în perioada asta. Eu am și venit din America să fiu cu ea. Inițial am venit să joc la echipa națională, dar a fost tocmai bine, că și mama a avut nevoie de una dintre noi să fie acasă și am vorbit cu Rebeca că vin eu”, a declarat Sarah Prodan la „podcast-ul Fiţă cu Adiţă”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a sărbătorit divorţul de Reghecampf cu lăutari. „Sunt o femeie liberă! Așa am fost mereu!” VIDEO

Fata cea mică a impresarei a precizat că Laurențiu Reghecampf a fost șters pe viață din mintea și inima ei. „S-a schimbat viața noastră de când a plecat. Nu prea îmi place mie să vorbesc despre asta. Ce s-a întâmplat e problema mamei și noi suntem oarecum implicați, dar el a plecat. Pentru mine, poate nu toată lumea simte la fel, mama poate are altă opinie, nu mai există în viața mea, așa că nu pot să îmi creez eu o viață cu el, acum că el a plecat. Acum noi trebuie să ne adaptăm la viața noastră fără el și rolul meu acum e cum să o fac pe mama fericită și să se simtă că e puțin mai în largul ei. Până la urmă au trecut 15 ani de când e cu el, dar ne are pe noi și cred că e destul. L-a iubit mult mama. Eu sunt ca ea. A suferit, s-a consumat, s-a topit”,  mai spus Sarah Prodan.

Citeşte şi: Ce nume va purta Anamaria Prodan după divorţ. Reghecampf a luat foc când a aflat decizia instanţei

„Nu aș ierta niciodată trădarea. Dacă ești lângă mine și ești prietena mea, nu ai cum să mă trădezi. Eu dacă iubesc o persoană, o să fiu cu tine până la moarte. O să mint pentru tine, o să omor pentru tine, dar nu mă trăda”, a mai spus Sarah Prodan.