Scandal imens în familia lui Gigi Becali. Milionarul din Pipera a luat foc: „Nu mă interesează dacă se supără!”

Gigi Becali a luat decizia de a nu mai investi la Unirea Constanţa, echipa din Liga 2 condusă de unul dintre nepoţii săi, Vasile Geambazi. Echipa este pe ultimul loc în clasament şi va retrograda în Liga 3.

01 mart. 2023, 20:50
Scandal imens în familia lui Gigi Becali. Milionarul din Pipera a luat foc: „Nu mă interesează dacă se supără!”
Scandal imens în familia lui Gigi Becali. Milionarul din Pipera a luat foc: "Nu mă interesează dacă se supără!"

Scandal imens în familia lui Gigi Becali. Rezultatele echipei n-au fost pe placul patronului de la FCSB, care a luat decizia radicală de a nu mai investi la clubul condus de Vasi Geambazi. Deşi a dezvăluit că nu mai vrea să piardă bani în urma implicării sale la clubul constănţean, nepotul său a ţinut să precizeze că Gigi Becali nu a plătit nimic, ci doar a ajutat cu împrumutul unor jucători.

Citeşte şi: Gigi Becali, pus la punct de temutul interlop Beinur Nuredin. Ce mesaj i-a transmis patronului de la FCSB cel supranumit „Spaima Litoralului”

Deranjat de comentariile făcute de nepotul său, Gigi Becali a reacţionat instant şi a precizat clar că nu va mai investi vreodată în proiectul Unirii Constanţa. „Bine, mă! A zis Vasi că eu nu am cheltuit niciun ban acolo? Şi voi îl credeţi? Eu ştiu de ce a declarat el aşa, dar hai că nu vreau să vorbesc prea multe despre subiectul ăsta. E decizia mea şi gata. Am zis stop şi stop rămâne pentru proiectul ăla. Aia este dacă se supără Vasi. El face 45 de ani, are doi copii, e mare de acum. Nu îl plângeţi voi pe Vasi că îi e greu să facă acum o altă echipă şi să o ţină în campionat până la final fără ajutorul meu. Ce vreţi să îi fac eu? E treaba lui ce vrea să facă de acum. Să se descurce la Unirea Constanţa cu cine o vrea el!” , a spus Gigi Becali, citat de Orange Sport.

Citeşte şi: Decizia DNA în dosarul în care Gigi Becali şi nepotul său, Vasile Geambazi, sunt acuzaţi de spălare de bani

Unirea Constanţa s-a numit Farul Constanţa până vara anului 2021. Ciprian Marica, proprietarul brandului Farul, a mutat marca la Viitorul Constanţa, care a fost astfel rebotezată, din dorinţa de a creea alături de Gică Hagi un club foarte puternic, susţinut de toţi constănţenii.