Scandal în familia Deliei. Oana Matache a rupt relațiile toată familia: „Acum, surorile vorbesc extrem de rar”

Scandal în familia Deliei. Gestul Oanei Matache de a divorța și mutatul împreună cu noul iubit a declanșat o adevărată avalanșă. Dacă Gina, mama fetelor, nu este de acord cu această relație, se pare că nici celebra artistă nu acceptă ceea ce a făcut sora ei.

03 mart. 2023, 12:25
Scandal în familia Deliei. Oana Matache a rupt relațiile toată familia: „Acum, surorile vorbesc extrem de rar”
Scandal în familia Deliei

Scandal în familia Deliei. Cântăreața ar fi încercat din răsputeri să-și convingă sora să mai dea o șansă căsniciei, motivând că Răzvan, soțul Oanei, este un bărbat bun și familist, dar și că au doi copii împreună.

Citește și: Mama Deliei a ajuns la capătul puterilor! Noul iubit al Oanei Matache a dus-o la disperare: „Mă simt neputincioasă. Fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Scandal în familia Deliei

Se pare că Oana Matache a rupt legătura cu toți membrii familiei, inclusiv cu Delia, cu care avea o relație foarte bună.   “Delia a aflat cine este acest Radu și nu aprobă deloc relația. A încercat să aibă o discuție cu Oana, dar mai rău a făcut. Acum, surorile vorbesc extrem de rar. Delia a fost în vacanță și s-a rupt de toată această poveste.

Oricum nu vrea să intervină prea tare în această poveste, nu-i place ei să se bage în viața nimănui. Însă, ca soră mai mare, a considerat că este datoria ei să-și spună punctul de vedere, să încerce să o îndrume pe Oana. Niciun membru al familiei nu o mai recunoaște pe fata asta, un copil bun și cuminte. Absolut nimeni, este uluitor.

Gina (n.r: mama Oanei) este făcută foc și pară, nu înțelege cum copilul ei s-a putut uita la un asemenea golan. Relațiile sunt reci, de abia își vorbesc, iar atunci se ceartă și își aruncă multe cuvinte grele. Mama Oanei plânge tot timpul”, a declarant o sursă, pentru Cancan.ro.

Drama prin care a trecut iubitul Oanei Matache

Radu susține că visul lui a fost să devină actor, a dat examen la facultate, dar accidentul pe care l-a avut îl împiedică să continue. Rockerul a povestit, totodată, și ce a îndurat cât timp a fost plecat în străinătate, ca să câștige bani.

Eu sunt la bază editor video, așa am început, am lucrat cu streameri cunoscuți Silviu Faiăr, Zlăvog și am făcut și publicitate și reclame. La momentul de față sunt director of picture, adică filmez.

Eu am terminat liceul de teatru și visul meu de mic, a fost să mă fac actor, lucru pe care am fost nevoit să-l abandonez pentru că am avut accidentul și mi s-a spus din start că din cauza danturii, nu mai am dicție. Am plecat din țară și am avut niște joburi de care nici nu-mi este rușine: am spălat veceuri, am făcut zidărie, am dus farfurii la masă. Joburi de emigrant.

Una dintre cele mai traumatizante experiențe cu joburi pe care le-am avut. M-am angajat la o firmă care trimitea oameni să fie ospătari la evenimente mari și am nimerit la un eveniment la stadionul echipei de la Rangers din Glasgow și fiecare ospătar ținea două mese.

Și la una dintre mese s-au purtat foarte urât cu mine, s-au prins de accentul meu, M-au întrebat de unde sunt și le-am spus că sunt din România și au început să facă glume cu mine „gipsy, gipsy”. S-au purtat constant foarte arogant cu mine. Era tipul ăsta, era cu soția lui, îmbrăcată într-o rochie de gală foarte scumpă.

M-a chemat la masă cu șase pint-uri de bere pe o tavă și tipul s-a întors și am vărsat din greșeală toate berile peste rochia neveste-sii și pe toată masa. Tipul, nervos, m-a plesnit cu un prosop peste ochi și mi-a spus „curăță mai repede! M-a terminat chestia asta, m-a bufnit plânsul m-am dus la șeful de sală „îmi dau demisia, nu mai pot!”.

Și am plâns tot drumul spre casă, nu m-e rușine să recunosc, nu am plâns în viața mea cum am plâns atunci, eu sunt și mai orgolios din fire. Asta e o experiență din care am învățat să nu mai las oamenii să nu-și mai bată joc de mine.”, a povestit Radu.