Scandal în showbiz. Acuzații grave la adresa lui CRBL, din partea Addei: „Am simțit că-mi pică cerul în cap”

Noi acuzații grave în showbizul românesc. CRBL, personaj implicat de-a lungul timpului într-o mulțime de scandaluri, în special cu femei, în reality show-uri, a primit o nouă lovitură. 

03 dec. 2022, 14:45
Scandal în showbiz. Acuzații grave la adresa lui CRBL, din partea Addei: „Am simțit că-mi pică cerul în cap”

Cântăreața Adda a publicat o carte în care a susținut că a fost abuzată emoținal de CRBL. În opinia cântăreței, CRBL a demonstrat de-a lungul timpului că este lipsit de profesionalism.

Un aspect surprinzător este faptul că artista a povestit toate episoadele prin care a trecut după ce dansatorul și-a regretat faptele.

„M-a sunat CRBL și mi-a spus că nu este posibil să am eu două momente (n.r. – într-o emisiune). Să mă întorc acasă, căci altfel va face scandal. Așa că m-am întors plângând, dar asta nu avea să fie tot. La Fortza ZU, când mă pregăteam să intru pe scenă din nou, am dat nas în nas cu CRBL.

Mi-a spus că nu voi urca pe scenă cu el, pentru că nu am fost la toate repetițiile. Mi-a spus că mi-a lăsat vocea pe piesă și în momentul în care va intra refrenul o să apară o poză cu mine, deci nu mai era nevoie să urc.

Am simțit că îmi pică cerul în cap, îmi venea să-l bat, să urc pe scenă și să-l arunc în mulțime. Nu a spus nimic trei ani, apoi m-am trezit cu un mesaj de la el în care și-a cerut scuze pentru tot”, a scris Adda, în cartea ei.

CRBL și Adda au colaborat pentru piesa „Petre”, lansată în 2012.

 

CRBL s-a săturat de Occident. A venit în România

 

Fostul component al trupei Simplu a revenit în România, după șase ani în care a locuit în Spania.

„Scriu, fac muzică în continuare. Separat de treaba asta sunt de mult implicat în tot ceea ce ține de tehnologia asta nouă. De foarte mult timp sunt în zona asta. O să aduc un proiect aici, în România de care o să auziți. Mă interesează pentru că știu că vlog chain-ul o să fie o formă nouă de internet în viitor”, dezvăluia CRBL în urmă cu ceva vreme, pentru presa de cancan.