SCANDAL la o şcoală din Constanţa. O mamă acuză că băiatul ei a fost BĂTUT: Directoarea nu a luat nicio măsură

Mama unui elev din Năvodari acuză că la Şcoala Gimnazială George Enescu se întâmplă lucruri nefireşti. Nicoleta Stoian a povestit cum băiatul ei, elev în clasa a V-a, a fost bătut de colegi şi lăsat pe hol să plângă. În plus, când a mers să discute cu directorul unităţii de învăţământ, nici nu ar fi băgat-o în seamă.

05 mart. 2015, 12:24
SCANDAL la o şcoală din Constanţa. O mamă acuză că băiatul ei a fost BĂTUT: Directoarea nu a luat nicio măsură

Băiatul meu a fost bătut azi (2 martie – n.r.) de trei elevi din clasa lui. M-a anunţat un elev de la el din clasă. Copilul a plecat de la şcoală, de la ultima oră, deoarece l-au bătut cu picioarele în burtă şi nu mai putea de durere, era pe hol şi plângea. L-am luat şi am mers la directoare. M-a lăsat să vorbesc singură. Dacă directoarea nu a luat nici o măsură, eu ca părinte ce trebuie să fac? Au ajuns copiii noştri să meargă la şcoală să se bată, nu să înveţe„, a scris Nicoleta Stoian pe un site de socializare.

Citeşte şi SCANDAL la un liceu din Medgidia: O profesoară s-a bătut cu elevii

Totodată, femeia susţine că multe lucruri se întâmplă în respectiva şcoală, că nu există profesori de serviciu decât pe hârtie, că se sparg uşile, copiii se bat şi se înţeapă cu bolduri, dar nu se iau măsuri, scrie replicaonline.ro.

Femeia a menţionat că se va adresa Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa şi va duce copilul la Serviciul de Medicină Legală.

Citeşte şi Caz scandalos la un liceu din Prahova. Un profesor de RELIGIE a fost prins făcând sex cu o elevă minoră