SCANDAL MARE în SHOWBIZ. Mara Bănică, atac dur la Mihaela Rădulescu. "Hai sictir la faza asta......"

Publicat: Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 10:24 // Actualizat: Sâmbătă, 13 Decembrie 2014 11:22 // Sursa: romaniatv.net

După ce a citit autobiografia Mihaelei Rădulescu, Mara Bănică a răbufnit pe pagina ei de Facebook. Aceasta s-a arătat deranjată de faptul că, printre altele, vedeta menţionează în biografie faptul că este prima jurnalistă din România care a mers în inima teatrului de război din Irak şi Afganistan.

Cu ironia acidă cu care ne-a obişnuit, Mara Bănică menţionează, pe pagina ei de Facebook, că Mihaela Rădulescu nu spune adevărul. 

Citeşte şi Mihaela Rădulescu, din nou îndrăgostită. Cum va petrece sărbătorile de iarnă VIDEO

"Ăsta e un fragment din autobiografia Răduleascăi urcată de ea pe Facebook. Mie-mi place mult Răduleasca. Chiar şi când minte. Sau exagerează. Îi doresc chiar să poată vedea, vreodată, ce înseamnă jurnalismul de front. Ăla adevărat, nu o vizită la doi ani după semnarea păcii, într-un blindat dintr-o tabăra militară. I-aş povesti despre Baghdadul în flăcări, despre o jurnalistă spaniolă care ne-a murit în braţele mult prea neputincioase într-o noapte din martie 2003, despre lipsa apei de băut, a hranei, despre regrete, priorităţi, frică, foame, lacrimi, neputinţă. Nu, Mihaela, n-ai fost prima. Nici singura. Nici măcar n-ai fost într-un teatru de război vreodată. Mă gândesc la Cristina Liberis (cu care m-am întâlnit în câteva zone de conflict de-a lungul anilor), şi-mi zic: bă, în felul ei, Răduleasca a fost cea dintâi acolo în lumea ei cu Zâne. În a noastră, însă, hai siktir la faza asta! Balcanic aşa, din suflet şi cu multă simpatie", a scris Mara, pe pagina ei de Facebook.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H