Scandal MONSTRU în casa lui Nicolae Guţă. Cristina şi cântăreţul, la cuţite din cauza banilor

Nicolae Guță pare să nu aibă prea mare noroc la femei, în ciuda tuturor cuceririlor sale. Mai exact, de ceva vreme încoace, între el și Cristina, blondina de care spunea că este îndrăgostit până peste cap, a intervenit un scandal monstru, cei doi fiind, în aceste momente, în relații mai reci ca niciodată.

10 aug. 2016, 09:25
Scandal MONSTRU în casa lui Nicolae Guţă. Cristina şi cântăreţul, la cuţite din cauza banilor

Conform unor surse extrem de bine informate, relația dintre Nicolae Guță și Cristina este, în aceste momente, pe butuci, scrie spynews.ro. Iar totul a pornit, ne-a mai dezvăluit sursele citate, de la banii pe care artistul îi câștigă. Mai exact, Cristina este extrem de supărată din cauza faptului că, recent, cântărețul a fost mai mult decât generos cu Beyonce și cu Narcisa, femeile care i-au dăruit, de-a lungul timpului, copii, în loc să îi dea ei toți banii.

Citeşte şi Nicolae Guţă este în stare de şoc. Un milionar celebru a vrut să îi fure iubita FOTO

Iar reproșurile, spun apropiații cuplului, durează deja de câteva săptămâni, motiv pentru care Nicolae Guță și-a ieșit din minți de furie și i-a transmis Cristinei, foarte hotărât, că nu îi permite să se bage în viața lui când vine vorba de copii și că ea nu este îns tare să înțeleagă sentimentul pe care îl are el când află că cei mici duc lipsă de ceva.

Culmea, cearta pe care au avut-o Cristina și Nicolae Guță, una care i-a făcut ca, de câteva zile încoace să nu își mai vorbească, este cea mai gravă de până acum, manelistul punând, pentru prima oară piciorul în prag și ajungând la concluzia că blondina îl iubește atât timp cât este extrem de generos cu ea.
Relația dintre Nicolae Guță și Cristina durează deja de câteva luni, timp în care manelistul s-a îngrijit să o „tuneze” în zona bustului pe blondină și să își mărturisească, public, dragostea pe care i-o poartă tinerei pe care, susținea el, o vede drept soția ideală pentru el.