Scandal-monstru în lumea maneliştilor. Mihăiţă Piticu l-a înjurat pe Florin Salam, iar manelistul i-a trimis interlopii la poartă: „Mihăiţă Piticu, tu nu eşti bun decât să-mi dai şerveţele să mă şterg de transpiraţie”. VIDEO

Un nou scandal zguduie lumea maneliştilor! Deranjat de faptul că Florin Salam, pe care l-a invitat să cânte la majoratul fiicei lui, nu a apărut la petrecere, Mihăiţă Piticu a făcut un live în care i-a adus injurii grave celebrului manelist şi familiei sale. Iar Salam nu a lăsat incidentul să treacă neobservat, aşa că, la rândul lui, i-a bătut obrazul lui Mihăiţă Piticu, reproşându-i că l-a ajutat să devină cunoscut.

23 mai 2022, 10:51
Scandal-monstru în lumea maneliştilor. Mihăiţă Piticu l-a înjurat pe Florin Salam, iar manelistul i-a trimis interlopii la poartă: „Mihăiţă Piticu, tu nu eşti bun decât să-mi dai şerveţele să mă şterg de transpiraţie”. VIDEO

Mihăiţă Piticu şi Florin Salam au stricat „cumetria”, deşi Mihăiţă a încercat într-un final să dreagă busuiocul. Scandalul a pornit de la invitaţia pe care Mihăiţă i-a făcut-o lui Florin Salam, de a cânta, alături de alţi manelişti de top, la majoratul fiicei lui. Salam i-a promis că vine, dar nu a mai ajuns. După petrecere, aflat sub influenţa alcoolului, Mihaiţă Piticu a făcut un live pe reţelele sociale în care i-a aruncat cele mai urâte cuvinte lui Salam. Atacul a fost cu atât mai dureros cu cât nu l-a vizat doar pe Salam, ci şi pe copiii lui.

Mihăiţă Piticu şi Florin Salam, scandal-monstru şi înjurături de familie şi de copii

Mihăiţă Piticu, îţi stă ţie bine să-mi dai tu mie bacşiş? Tu trebuie să stai să-mi dai şerveţele, să mă şterg. Tu-ţi dai seama? Tu zici că-mi dai mie 10.000-15.000 de dolari, tu ăsta care nu ştii nimic să cânţi. Dacă tu-mi cânţi, eu îţi dau 20.000. Să mă ierte România că vorbesc aşa. Şi tu vorbeşti că-mi dai mie 10.000. Şi eu ce să zic, să zic wow? Tu eşti un sclav care te-am ajutat. Eu te-am ajutat, am cântat şi eu cutare cu tine. Scalvii când devin mari… mari.. cu 3 lei, 5 lei… mare n-ai cum să fii nici dacă ai 6 lei, da uite că mi-ai vorbit urât. Nu m-au înjurat pe mine şmecheri… Sunt atâţia şmecheri în România asta care se uită la prostiile astea pe care le faci tu…

Ţi se cuvine ţie să-ţi cânte Florin Salam? Vrei să ai tu onoarea asta, mă, fratele meu? Te-am ajutat şi eu, ai văzut că nevasta ta ştie mai bine şi ca tine. Te-am luat dintr-un ghetou şi te-am pus să ai o căsuţă. Să-şi dea Dumnezeu sănătate la copiii tăi, mai puţin ţie„, a răbufnit Florin Salam pe TikTok.

@florinsalamofficial.fp #florinsalam #info #foryoupage #fypシ ♬ sunet original – FlorinSalamOfficialFp

@florinsalamofficial.fp #florinsalam #2022 #haz #foryoupage #fypシ ♬ sunet original – FlorinSalamOfficialFp

@florinsalamofficial.fp #florinsalam #foryoupage #tiktokromania🇷🇴 #fypシ ♬ sunet original – FlorinSalamOfficialFp

@florinsalamofficial.fp #florinsalam #info #foryoupage #fypシ ♬ sunet original – FlorinSalamOfficialFp

@florinsalamofficial.fp #florinsalam #mesaj #piticdegradina #mihaitapiticu #fypシ ♬ sunet original – FlorinSalamOfficialFp

Flancat de interlopii Graţian şi Elvis Pian, Mihăiţă Piticu şi-a cerut scuze

La scurt timp după live-ul jignitor la adresa lui Salam, la Mihăiţă Piticu la poartă s-au înfiinţat Graţian Pian şi Elvis Pian, liderii clanului Pian. Cei doi l-au pus pe Mihăiţă să facă un nou live în care să-şi ceară scuze pentru injuriile aduse lui Salam. În acest nou live, Mihăiţă, flancat de cei doi interlopi, îşi toarnă cenuşă în cap.

Citeste si Florin Salam, la mormântul lui Emi Pian în Vinerea Mare. Versuri sfâşietoare în memoria interlopului ucis de un membru al clanului rival. VIDEO

Fraţilor, e adevărat că eram băut. Nu m-am referit la Florin Salam sau dacă aşa s-a înţeles, nu m-am referit, fraţilor, la Florin Salam, ăla e viaţa noastră, e viaţa României, viaţa mapamondului. Îl iubim toţi şi la cumetrii noştri, naşul Adrian Minune, să nu se-nţeleagă ceva greşit. E adevărat, am înjurat de copii, de familie, dar nu m-am referit la Florin Salam, sau la colegii ăştia ai noştri din branşă. Să nu înţeleagă greşit cineva. Am fost beat,  îmi retrag cuvintele, pe cine am înjurat, dar nu pe Florin Salam. Voi aşa aţi înţeles. De ce? Nu-i adevărat! Am pronunţat eu, am spus eu să fac, să dreg? Am fost beat, e adevărat, dar nu m-am referit la Florin Salam. Cum să mă refer la el? Cine ar face aşa ceva?

Îmi retrag cuvintele şi-mi cer scuze că am înjurat de copii, de familii. Eram beat, beat, beat, beat. Dar nu pe Florin Salam, excludem pe naşul Adrian Minune, pe Florin Salam şi colegii noştri„, a precizat Mihăiţă Piticu în live-ul de pe TikTok. Înainte de a încheia live-ul, le-a dat cuvântul şi lui Graţian şi Elvis Pian.

Să le spui oamenilor exact cum mi-ai spus mie, că noi suntem cumetri de 20 de ani, exact cum mi-ai spus mie, te rog din suflet să le spui şi lor promisiunea pe care mi-ai făcut-o că nu o să mai existe live-uri de genul ăsta. Că ţie nu-i stă în caracter, să faci tu live-uri din astea, niciodată să înjuri lumea că e urât. Avem copii cu toţi, avem familii, avem morţi, avem probleme şi nu e bine să-njurăm pe nimeni„, a completat Graţian.

@juliandarius3 🍑🍑🍑🍑😂😂😂😂#5pasidebine ♬ sunet original – Julian 😍😍Darius😍😍love

@anamariatrifon👏👏👏👏👏👏👏

♬ sunet original – Maria👀

Citeste si Oana Zăvoranu şterge pe jos cu Adela Popescu din cauza unei reclame la scutece: „Când o vedeţi pe „distinsa” pe undeva că se rupe în figuri, s-o întrebaţi dacă are cacandanaua în geantă”