SCANDAL SEXUAL. Fotbalist celebru, acuzat că a drogat şi a violat un model de top! MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE

Un tânără din Franţa, care lucrează ca model, susține că a fost drogată și violată de un fotbalist din Premier League și prietenul lui, după o noapte petrecută într-un club londonez.

20 aug. 2018, 15:02
SCANDAL SEXUAL. Fotbalist celebru, acuzat că a drogat şi a violat un model de top! MĂRTURIE CUTREMURĂTOARE

Tânăra s-a întâlnit cu cei doi pentru a lua masa în oraș și apoi s-au îndreptat către un club de noapte, potrivit Daily Mail. Publicația nu oferă numele celor trei oameni. La puțin timp, modelul a început să se simtă rău, deși a băut doar două pahare de șampanie și unul de votcă.  Cei doi au dus-o acasă, în centrul capitalei britanice și s-au pus în pat cu ea.

SCANDAL SEXUAL. Un celebru regizor, acuzat de VIOL. Filmele lui au fost apreciate de ROMÂNI

Fata a povestit poliției franceze că a adormit și s-a trezit în timp ce jucătorul de fotbal o viola. Atunci a leșinat. Când s-a trezit din nou, l-a văzut și pe celălalt bărbat în pat cu ea, moment în care a leșinat iar. După multe ore în care a zăcut, ea s-a dus la poliție, dar secția era închisă. În aceeași zi, a plecat la Paris, unde a spus polițiștilor toată întâmplarea. Polițiștii refuză să comenteze acum în acest caz, iar Poliția Metropolitană susține că nu au primit nicio notificare din Franța.