Scandal sexual înainte de Poli Iaşi – FCSB. O studentă face dezvăluiri picante despre un triunghi amoros

Un scandal sexual uriaș zguduie fotbalul românesc înaintea meciului dintre Poli Iași și FCSB. Adrian Ambrosie, 50 de ani, președintele celor de la Poli Iași, ar fi întreținut relații sexuale alături de soția lui și de o studentă la medicină în vârstă de 23 de ani. Dezvăluirile indecente îi aparțin chiar studentei, care a divulgat totul în presă pentru a se răzbuna pe Ambrosie.

RomaniaTV.net
25 nov. 2018, 17:49
Scandal sexual înainte de Poli Iaşi – FCSB. O studentă face dezvăluiri picante despre un triunghi amoros

Cezara Daria, tânara de 23 de ani, a făcut o serie de declarații incredibile în Fanatik, povestind, cu lux de amănunte, cum ar fi ajuns să-l cunoască pe oficialul din „Copou” prin intermediul unei platforme de dating și ajungând până la relatarea unor detalii picante din presupusa interacțiunea amoroasă a acestora, scrie fanatik.ro. 

„M-am cunoscut cu Adrian Ambrosie și cu soția lui pe un site de dating numit Floca. Era la sfârșitul lui iulie, anul acesta. Aveau o fotografie împreună. Au intrat pe mine. Am discutat să ne întâlnim, prin mesaje, pe site. Nu am schimbat numere de telefon. Am rămas pe aplicație până a venit să se vadă cu mine. Am stabilit un loc unde să ne întâlnim. Am crezut că poate face mișto, se mai întâmplă.

(…) Apoi, ne-am întâlnit pe Copou. A venit și m-a luat cu mașina lui, un SUV, alb, Ford parcă. Eram un pic emoționată, l-am văzut și era un bărbat cu o vârstă destul de înaintată. M-a luat, a început să îmi facă multe complimente. Că arăt bine, că sunt frumoasă. M-a întrebat câți ani am. I-am spus că am 23 de ani și că sunt studentă la Medicină. Ne-am plimbat cu mașina și, la un moment dat, mi-a propus să mergem la el acasă, să bem ceva și să putem discuta mai mult, să ne cunoaștem. Nu mi-a fost teamă, l-am văzut un bărbat destul de bine și nu părea genul ăla care arvrea să sară pe tine sau ceva”.

„Am făcut amor toți trei. Nu m-am inhibat, am mai făcut-o cu femei”

Dezvăluirile acesteia continuă cu momentul în care a ajuns la reședința familiei Ambrosie.

Mai aveam puțin până să intrăm la el acasă, în zona Păcurari, când mi-a zis: «Te-ar deranja dacă ai face cunoștință și cu soția mea?». Eu am început să hlizesc, să râd. Mi s-a părut o glumă. Uitându-mă la el, am văzut că era destul de serios. Era adevărat. Soția lui chiar era acasă. M-am simțit un pic stânjenită, când am intrat și ea era acolo, vă dați seama”, a mărturisit studenta.

„Ne-am așezat. Am stat afară cât am băut, cât am discutat. Am consumat vin. Am început să mă acomodez, să vorbesc. (…) Am discutat un pic despre religie, ei fiind penticostali. Am discutat unele idei legate de biserică, de Dumnezeu, de slujbe. Ei ziceau că nu au sfinți și ei aveau tendința să considere că religia lor este mai bună. Eu am venit cu argumentul că Iisus scris cu un singur «i» înseamnă în ebraică măgar, iar ei au zis că nu are legătură. A fost un schimb de idei, nu am discutat banalități, sunt oameni cu care ai ce vorbi.

M-am amețit. Am băut vreo două sticle de vin și ce a urmat vă puteți imagina. Adică am făcut amor. Și cu dânsa, toți trei. Eu am mai avut experiențe cu femei, dar nu cu un cuplu. Nu m-am inhibat, nu sunt genul care să se inhibe. A durat ceva totul, a fost mai lung. După asta, dânsa a ieșit. Nu vreau să dau detalii mai intime.

Dânsa și-a luat o cămașă pe ea și a dispărut, dânsul a rămas cu mine și a mai stat puțin. Îmi dădea de înțeles să mă îmbrac, să plec, pentru că nu puteam să rămân peste noapte. M-a condus la un taxi, a mers cu mine. Înainte de asta am mai discutat niște aspecte legate de mine, de faptul că sunt studentă.

Mi-au zis: «Ești studentă, ai și tu nevoi financiare. Dacă te putem ajuta vreodată, să ne spui». Nu mi-au dat bani în acea seară, nu s-a pus problema de așa ceva. Doar mi-au oferit acea oportunitate de a le cere ajutorul dacă voi avea vreodată nevoie. Am apreciat și am plecat acasă”, a declarat aceasta

 

Miza, un apartament?

Studenta și-a continuat relatarea, mărturisind că cei trei s-au mai văzut o singură dată, de acolo urmând sfârșitul ineditei relații. Nu înainte ca Adrian Ambrosie să-i fi promis acesteia achiziția unui apartament în Iași.

„Ne-am mai dat mesaje. M-au întrebat dacă sunt ok și au pus accent pe discreție, că vor ca totul să rămână între noi. Am rămas pentru o perioadă doar cu contul de pe Floca, unde discutam cu el. (…) Ne-am întâlnit tot seara, pe la 10. Atunci s-a pus problema că el ar putea să mă ajute cu un apartament prin ANL, să mi-l plătească. Mie mi-a surâs acest lucru.

Ne-am simțit bine toți trei și a doua oară, a fost super. Nu mi-au făcut nici un cadou, nu mi-au dat bani, doar vinul pe care l-am băut împreună. Ei se oferiseră să îmi ia un apartament, eu m-am limitat la o sumă mică. Atunci când mi-am dat seama că nu au luat în calcul nici măcar acea sumă că de fapt sunt baliverne.

M-am simțit folosită, m-am simțit trădată. Te duci acasă la oameni, mai ales în acest context, chiar nu te aștepti să te ducă bărbatul acasă la femeia sa. Eu sunt sigură că au avut și alte variante și de aceea au renunțat așa ușor la mine”, a spus aceasta, care își explică gestul de a relata experiența în presă: „De ce îmi spun povestea? Poate fi considerată o răzbunare! M-am simțit folosită”.

„Se încearcă discreditarea mea, martor îmi e Dumnezeu”

Președintele ieșenilor a reacționat, mărturisind că povestea tinerei e una complet inventată!

„Este o încercare de discreditare a mea după tot ce s-a întâmplat la club în ultima perioadă și ar putea avea legătură cu apele tulburi de aici.Nu știu de acest site de matrimoniale, nu am intrat vreodată pe el și nu am cont acolo. Dacă cineva a făcut așa ceva, poate că a folosit poze de ale mele cu soția, poate le-a luat de pe facebook. Oricine le poate lua de acolo.

Martori pentru ceea ce spun îmi sunt Dumnezeu, în primul rând, eu fiind creștin practicant, și apoi colegii de echipă, colegii de școală și un oraș întreg. La fel și fetele de la naționalele Under 17 și Under 19 pe care le-am antrenat. O comunitate întreagă mă cunoaște.

Este un păcat din punct de vedere biblic și nu aș face niciodată așa ceva. Și să minți este un păcat, pe care Dumnezeu îl va pedepsi mai devreme sau mai târziu. Este posibil să aibă date generale legate de persoana mea. Dacă a vrut să facă o făcătură, persoana respectivă a făcut-o ca la carte”, a spus Ambrosie, conform sursei citate.