Scandal și urlături după ce a fost înșelată în mod repetat. Delia și-a părăsit partenerul după ani întregi de relație: „Ne-am bălăcărit, ne-am certat”

Delia Matache nu a fost tipul de vedetă care să își asume public relațiile. Totuși, are o superbă poveste de dragoste cu Răzvan Munteanu, bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică în anul 2012. Iată despre ce scandal este vorba.

08 iun. 2023, 23:10
Scandal și urlături după ce a fost înșelată în mod repetat. Delia și-a părăsit partenerul după ani întregi de relație: „Ne-am bălăcărit, ne-am certat”
Scandal și urlături după ce a fost înșelată în mod repetat. Delia și-a părăsit partenerul după ani întregi de relație: „Ne-am bălăcărit, ne-am certat”

Delia Matache este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, care s-a făcut remarcată în ultimii ani prin stilul excentric și dezinvoltura dusă la extrem. Aceasta are o superbă poveste de dragoste cu Răzvan Munteanu, bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică în anul 2012, după doi ani în care au format un cuplu.

Citește și: Delia dă de pământ cu muzica făcută cu ajutorul Inteligenței Artificiale. „Niciodată organicul nu va fi înlocuit”

Înainte de relația cu actualul soț, aceasta a avut și alte relații care au fost mediatizate, în principal datorită notorietății Deliei. Una dintre cele mai controversate relații, care a fost marcată și de un final cu scandal, a fost cu omul de afaceri Florin Moldoveanu.

Delia Matache nu a fost tipul de vedetă care să își asume public relațiile. Totuși, în anul 2003 aceasta avea să cunoască un om care îi punea capac. Este vorba despre Florin Moldoveanu, bărbatul cu care avea să își petreacă doi ani din viață și care i-a dat viața peste cap. Nici finalul relației nu a fost prea liniștit, din contră. Despărțirea a avut loc în anul 2005.

Delia, scandal cu fostul iubit

După ce și-au spus adio, omul de afaceri s-a reorientat către Lucia, partenera sa de afaceri, cu care s-a și căsătorit. Șase ani mai târziu, Delia ar fi vrut să reia legăturile cu omul de afaceri, însă acesta era încă într-un mariaj. Din acest motiv artista a stat pe bară doi ani, așteptându-l să divorțeze, după cum Florin Moldoveanu îi promisese. Totuși, la momentul când aceasta credea că lucrurile au luat-o pe o pantă pozitivă, bărbatul a înșelat-o pe Delia cu o altă femeie, pe nume Andreea Tivadar.

În anul 2010, relația dintre cei doi s-a încheiat definitiv, iar la scurt timp Delia îl întâlnise pe Răzvan Munteanu, cel care i-a devenit soț. La momentul despărțirii de fostul iubit, cântăreața declara că relația lor nu a rezistat din cauza faptului că nu erau suficient de maturi și că s-au reîntâlnit într-un moment „nepotrivit”.

“Ne-am reîntâlnit într-un moment în care amândoi eram nefericiţi. El a decis să divorţeze de dinainte să mă caute pe mine. Între noi a existat o relaţie plină de pasiune, de-aia ne-am bălăcărit când ne-am certat, pentru că am ţinut unul la celălalt şi eram orgolioşi. Acum, eu zic că fiecare dintre noi s-a maturizat şi chiar facem glume pe seama celor întâmplate”, declara Delia, în urmă cu mulți ani, pentru Click!.

Citește și: Oana Matache lansează prima sa piesă, alături de sora ei, Delia: „O demență absolută”