Scandal uriaş în Marea Britanie. Un artist celebru a fost arestat, după ce a violat o fană la hotel

Oritse ­Williams de 30 de ani, cântărețul trupei britanice JLS, a fost a arestat după ce o tânără a depus plângere la poliție pe numele lui, acuzându-l de viol.

12 dec. 2016, 11:22
Scandal uriaş în Marea Britanie. Un artist celebru a fost arestat, după ce a violat o fană la hotel

Tânăra de 20 de ani susține că l-a întâlnit pe artist în clubul Gorgeous din Wolverhampton, Marea Britanie, scrie libertatea.ro. Ea le-a mărturisit polițiștilor că artistul a invitat-o pe ea și o prietenă de a ei să meargă la hotel să bea ceva, împreună cu încă un bărbat. După ce au socializat ceva timp în cameră, cele două fete au plecat să-și caute un taxi. Însă, una dintre el și-a uitat geanta și s-a întors să o recupereze, susținând că atunci a avut loc violul.

Citeşte şi Artistă celebră, VIOLATĂ de un producător muzical. E în şoc post traumatic

Poliția britanică a confirmat că anchetează o acuzație de viol. „Poliția din West Midlands a fost contactată de la un hotel din Wolverhampton, vineri dimineața la 07.45, după ce o femeie de 20 de ani susținea că a fost violată și agresată sexual”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției confirmând că un bărbat de 30 de ani a fost arestat pentru viol, iar unul de 29 de ani a fost reținut pentru agresiune sexuală. Ulterior, aceștia au fost eliberați pe cauțiune, urmând să se facă mai multe investigații.