Scandalul care ZGUDUIE Hollywood-ul: Mii de poze cu vedete dezbrăcate, furate din telefoane, pe internet FOTO

Fotografii nud cu Jennifer Lawrence - şi cu multe alte vedete de la Hollywood - au fost postate pe internet. Fotografiile, obţinute din telefoanele mobile ale vedetelor, au fost furate de un hacker prin intermediul iCloud, înainte de a fi publicate pe 4chan.

01 sept. 2014, 06:52
Scandalul care ZGUDUIE Hollywood-ul: Mii de poze cu vedete dezbrăcate, furate din telefoane, pe internet FOTO

Mii de poze cu vedete dezbrăcate au fost postate în weekend, pe internet. Un hacker a spart conturile de iCloud ale artiştilor şi a postat fotografiile pe site-ul 4chan.

A apărut, de asemenea, o listă „victimelor” hackerului, unde figurează 101 de nume. Reprezentanţii actriţei Jennifer Lawrence au confirmat pentru MailOnline că fotografiile ei sunt reale.

„Aceasta este o încălcare flagrantă a vieții private. Autoritățile au fost contactate și o să urmărim în justiție pe oricine postează fotografiile furate cu Jennifer Lawrence”, se arată într-o declaraţiile a purtătorului de cuvânt al actriţei, potrivit DailyMail.

Hackerul a scris pe 4chan că acceptă donații prin Paypal pentru a posta un film în care Jennifer Lawrence apare într-un act sexual.

Şi actriţa Mary Elizabeth Winstead a confirmat că este o victimă a hacker-ului.

Twitter se închide toate conturile unde sunt diseminarea imaginile.

Fotografiile le arată pe vedete ca Kaley Cuoco-Sweeting, Kate Upton, Lea Michele, Brie Larson, Kirsten Dunst, Becca Tobin, Jessica Brown Findlay, Hope Solo, Teresa Palmer, Krysten Ritter, McKayla Maroney și Yvonne Strahovski în diverse ipostaze explicite.

Fotografiile pot fi văzute AICI.


loading...