Scandalul pe avere în familia Ilenei Ciuculete continuă. Ce spune Cornel Galeş despre conturile şi aurul cântăreţei

Cornel Galeş a vorbit despre averea reală a Ilenei Ciuculete. Fostul soţ al regretatei artiste a susţinut că a înşelat-o pe artistă, însă Ileana Ciuculete nu avea conturi cu numeroase sume de bani.

19 feb. 2018, 09:10
Scandalul pe avere în familia Ilenei Ciuculete continuă. Ce spune Cornel Galeş despre conturile şi aurul cântăreţei

Cornel Galeş a susţinut faptul că nu a rămas cu o avere considerabilă după moartea Ilenei Ciuculete, aşa cum este vehiculat, scrie spynews.ro. Mai mult de atât, Cornel Galeş a mărturisit faptul că şi-a înşelat soţia, însă lucrurile dintre ei au fost întotdeauna frumoase şi simple.

Citeşte şi Benone Sinulescu se simte vinovat de moartea cântăreţei Ileana Sărăroiu. „S-a dus să cânte în locul meu şi nu s-a mai….”

„Lucrurile sunt foarte simple. Între mine și Ileana a fost o dragoste matură. Noi ne-am căsătorit la o vârstă și după niște relații anterioare. Asta implică o anumită experiență. Ea făcea parte din categoria femeilor care știau ce vor. Era foarte determinată, nu puteai să o înșeli la vedere, cum se spune. Am recunoscut că am înșelat-o o singură dată. Eu timp de 26 de ani nu am lucrat decât o scurtă vreme în alt domeniu. Ileana Ciuculete și cum mine am avut o căsătorie atipică”, a susţinut Cornel Galeş.

Citeşte şi Războiul pe avere dintre băieţii Ilenei Ciuculete şi Cornel Galeş s-a înteţit. S-a ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată

„Ileana a fost judecată, de o categorie de oameni, că face parte din această structură a artiștilor profesioniști care sunt foarte bogați. Ea a lăsat o mică vilă, care s-a vândut. Această vilă a venit cu o avalanșă de datorii. Ea trebuia vândută acum cinci ani, nu pe patul de moarte, așa cum se vehicula. Ileana nu a avut niciun cont. Ca avere, a fost acest imobil care trebuia vândut de multă vreme, în legătură cu aurul, noi cumulam niște bijuterii personale. Le luam din Turcia, ca apoi să le vindem, deci nu există nimic”, adăugat Cornel Galeş.