Scandalul pe averea lui Dan Adamescu continuă. De ce s-a deplasat poliţia de urgenţă la vila din Bucureşti

Scandal cu poliţia la vila lui Adamescu din Capitală. Văduva afaceristului a sunat la 112 şi a reclamat că persoane necunoscute îi scot lucrurile din vila în care a locuit cu Dan Adamescu.

12 mart. 2017, 07:27
Scandalul pe averea lui Dan Adamescu continuă. De ce s-a deplasat poliţia de urgenţă la vila din Bucureşti

Ulterior a identificat persoane apropiate lui Alexander Adamescu, informează România TV. Reprezentanţii acestuia susţin însă că văduva nu are niciun drept asupra vilei şi resping acuzaţiile de furt.

Citeşte şi Scandal pe averea lui Dan Adamescu. Descinderi cu executorul, înainte de parastas

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au incheiat un proces verbal. Urmează ca, în prezenţa avocaţilor şi a oamenilor legii, cei implicaţi să se întâlnească din nou la vilă pentru a lămuri problema.

Dan Adamescu a murit în ianuarie într-un spital din Capitală, unde era internat de mai bine de două luni. Dan Adamescu a trăit „o tortură” în ultima perioadă a vieţii sale, a declarat, printre lacrimi, nora afaceristului, la România TV. „Ultima perioadă din viaţa lui a fost o tortură. O tortură cu semnătura judecătorilor şi a procurorilor! Sistemul e vinovat. Toţi judecătorii care au semnat sentinţa lui, care nu s-au uitat pe documentele venite de la medici. Condiţiile din închisoare… Au ţinut un om şi l-au torturat pur şi simplu! Acum uite că şi-a dat sufletul, nu a mai putut să lupte”, a spus Adriana Constantinescu.