Scene incredibile într-o tabără de refugiaţi. Ce a păţit un bărbat care a violat o fetiţă de 7 ani FOTO

Poveştile de groază care au ca protagonişti refugiaţii care încearcă să se stabilească în Europa ar face pe oricine să-şi pună întrebări legate de găzduirea lor pe Bătrânul Contintent. Speriaţi de faptul că din cauza unor scursuri ar putea fi respinşi toţi, oamenii care chiar vor o viaţă mai bună în Europa au început să ia atitudine faţă de cei care au comportament animalic.

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 09:48

Mai multi barbati din tabara de refugiati din Idomeni si-au facut singuri dreptate dupa ce au aflat ca un individ ar fi violat o fetita de numai 7 ani. Revoltaţi, oamenii l-au târât şi l-au lovit pe presupusul pedofil şi nu se ştie unde s-ar fi ajuns dacă poliţiştii care supravegheaz tabăra nu ar fi intervenit.

Într-una din pozele făcute de reporteri se vede şi o copilă, despre care nu se ştie însă sigur dacă era chiar victima violului.

In total, 44.000 de migranti sunt blocati in acest moment in Grecia, dintre care 14.000 traiesc in tabara de refugiati improvizata din Idomeni, de langă frontiera cu Macedonia.

Conditiile de igiena sunt necorespunzatoare, toaletele sunt inundate si zeci de copii au fost spitalizati in ultimele zile din cauza frigului, problemelor respiratorii si a diverselor virusuri care le-au afectat sanatatea.