Scene teribile într-o gara din Galaţi! Un tânăr a incendiat un birou după ce a încercat să violeze o angajată

Un tănăr de 25 de ani din Galaţi a atacat, noaptea trecută, o femeie de 50 de ani, care lucrează ca împiegat de mişcare într-o gară. Atacatorul a încercat să o violeze, i-a furat banii şi telefonul mobil, iar apoi a vrut să incendieze clădirea ca să-şi steargă urmele. 

RomaniaTV.net
01 iun. 2020, 05:19
Scene teribile într-o gara din Galaţi! Un tânăr a incendiat un birou după ce a încercat să violeze o angajată

În timpul atacului, femeia era singură în gară, astfel că nimeni nu a putut sări în apărarea acesteia. Un coleg a auzit prin staţie tot chinul la care a fost supusă şi a dat alarma. Tânărul agresiv a fost reţinut de poliţişti.

Scenele absolut incredibile s-au petrecut în biroul impiegatului din gara Ivești, din județul Galați. Aproape de ora 5 dimineață, individul de 25 de ani a dat buzna peste femeia care era singură în birou.

Femeia de 50 de ani a lăsat stația deschisă, iar un coleg, care a auzit ce se petrecea în gară, a sunat la 112. A fost găsită în stare gravă, și preluată de un echipaj de la ambulanță.

Citeşte şi: Caz şocant într-un spital din Vâlcea. Un asistent medical a fost arestat pentru că a încercat să VIOLEZE o colegă

„Victima prezența următoarele leziuni: un traumatism cranio-facial cu plagă contuză în regiunea temporală dreaptă, o toragie – deci sângerare – pe urechea dreaptă, dovadă că traumatismul era destul de puternic; de asemenea, prezența arsuri de gradul doi și trei pe întreg membrul toracic drept, având loc și un incendiu, o pătură pe un reșou, în timpul agresiunii”, a declarat Mihai Polinschi, de la Serviciu de Ambulanță Galați. 

Medicii spun că femeia era în stare foarte gravă. A reușit totuși să le dea polițiștilor un indiciu, care i-a ajutat să îl identifice pe autor: îi lipsesc două degete de la mâna dreaptă. Anchetatorii l-au reținut și au găsit asupra lui și bunurile furate.

Citeşte şi: Angajata rănită în urma exploziei de la uzina Cugir a murit. Femeia avea arsuri pe 80% din corp

„Agresorul, folosind violența, ar fi sustras victimei telefonul mobil și o sumă de bani, încercând totodată să întrețină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou”, a declarat Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați. 

Individul de 25 de ani a mai avut probleme cu legea. Anul trecut a fost eliberat din penitenciar, unde fusese închis pentru viol. 

Gara din comuna Ivești, că multe altele de la sate, nu are paznic și de multe ori se întâmplă ca angajații CFR să lucreze singuri. Individul care a chinuit-o pe femeie este cercetat acum pentru tentativă la viol, tâlhărie calificată și distrugere.