Schimbare bombă în noul cod rutier. De azi se ridică toate maşinile. Cum te poţi apăra

Publicat: Miercuri, 13 Martie 2019 09:54 // Actualizat: Miercuri, 13 Martie 2019 08:50 // Sursa: romaniatv.net

Noul Cod Rutier italian le interzice persoanelor care și-au stabilit rezidența în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu vehicule înmatriculate în străinătate.

Foto: b1.ro

Acestea fiind spuse, mai mulți români stabiliți în Italia s-au trezit cu mașinile ridicate sau amenzi usturătoare după ce s-a modificat Codul Rutier. Noua legislație le interzice persoanelor care și-au stabilit rezidența în Italia de mai mult de 60 de zile să circule cu vehicule înmatriculate în străinătate.

Citeşte şi Violată cu acordul propriei mame. Coşmarul unei adolescente de 13 ani obligată să se prostitueze în Italia

„Pentru nerespectarea dispozițiilor, amenzile administrative prevăzute de noul cadru normativ sunt între 712 euro și 2.848 euro. În astfel de situații, organul constatator transmite certificatul de înmatriculare către Autoritatea Rutieră italiană („Ufficio della motorizzazione civile") competentă teritorial, dispune încetarea imediată a circulației vehiculului, transportul și depozitarea acestuia într-un loc care nu face obiectul accesului public. În cazul în care, în termen de o sută optzeci de zile, ce curge de la data nerespectării dispozițiilor, vehiculul nu este înmatriculat în Italia sau nu se solicită eliberarea unui document de transfer („foglio di via") pentru a-l conduce peste frontieră, se aplică sancțiunea administrativă accesorie de confiscare a vehiculului, în temeiul art. 213 din Codul Rutier italian („Codice della Strada")", explică Ambasada României.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Italia masini romani italia români Italia
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7305
RON
21 Aug
noapte 18 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H