Schimbări importante la emisiunea Mireasa. Simona Gherghe nu va mai prezenta sezonul 6? „Pentru mine ar fi imposibil”

Schimbări importante la emisiunea Mireasa. Sezonul 5 al reality show-ului matrimonial s-a încheiat şi chiar dacă a fost unul extrem de tumultos, Simona Gherghe a făcut faţă cu brio.

22 iul. 2022, 08:29
Schimbări importante la emisiunea Mireasa. Simona Gherghe nu va mai prezenta sezonul 6? „Pentru mine ar fi imposibil”
Schimbări importante la emisiunea Mireasa

Schimbări importante la emisiunea Mireasa. Sezonul 6 va debuta probabil în luna august, asta după ce pe 18 iulie a avut loc marea finală a celui actual. S-a discutat mult dacă să se mute producția în străinătate cu totul sau să continue în România. Simona Gherghe nici nu vrea să ia în calcul posibilitatea de a modera show-ul în afara țării.

Citeşte şi: Momente dificile pentru Simona Gherghe. Ce se întâmplă cu cei doi copii ai vedetei: „Sunt terminată!”

Schimbări importante la emisiunea Mireasa

După mai multe dezbateri, s-a ajuns la concluzia că Mireasa va veni cu schimbări care să mențină audiența ridicată, dar va continua în România. Totuși primele ediții se vor filma în strănătate.

Doar începutul sezonului, câteva emisiuni de la început vor fi filmate, într-adevăr într-o altă țară. Atât! Dar, apoi ne întoarcem cu toții aici și deschidem casa „Mireasa” și or să-i urmărească telespectatorii. E vorba doar despre câteva ediții – începutul sezonului.

Pentru mine ar fi imposibil să moderez emisiunea din altă țară pentru că, voi știți, eu sunt mamă cu normă întreagă, sunt soție, nu aș putea să-mi las copiii și să mă duc. Așa, câteva zile, evident, da! Mai sunt bunicii care ne ajută, este și soțul meu, dar nu aș putea să stau departe de copiii mei. Ar fi exclus.” a declarat Simona Gherghe în emisiunea XNS.